Web Toolbar by Wibiya Το κακοποίησαν και οι ξένοι και οι Έλληνες ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Το κακοποίησαν και οι ξένοι και οι Έλληνες


Το λυκόσκυλο, που βλέπετε, ανήκε σε κάποιους αλλοδαπούς κατοίκους της Σαλαμίνας. Η Μαριάννα μέλος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας με κόπο κατάφερε, να το πάρει από τα χέρια τους, αφού το παραμελούσαν σε βαθμό εγκληματικό.
Επειδή το θέμα της φιλοξενίας των κακοποιημένων ζώων είναι πάντα ένα ζητούμενο, η Ζ.Ο.Ε.Σ. – αφού στείρωσε το θηλυκό ζώο – το εμπιστεύτηκε για προσωρινή φιλοξενία σε μια γνήσια Ελληνίδα.
Εκείνη δεσμεύτηκε, ότι θα το προσέχει, όμως δεν το έκανε! Το ζώο βρέθηκε ξανά στον δρόμο σε κακή κατάσταση και σκελετωμένο. Πλέον είναι στον κτηνίατρο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Το θηλυκό λυκόσκυλο πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί στο στήθος, αφού εκεί έχει μια κύστη, όμως τώρα είναι εξαιρετικά αδύναμό, γι’ αυτό και προέχει η ενδυνάμωση του οργανισμού της.
Πολλές φορές ακούμε αστεία επιχειρήματα «οι ξένοι τα κακοποιούν», «οι ξένοι τρώνε τα ζώα», «οι ξένοι είναι βάρβαροι, απολίτιστοι και δεν τα νοιάζονται».
Όμως η πραγματικότητα με την οποία ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι αποδεικνύει, ότι εκείνοι, που κακοποιούν τα ζώα, είναι και οι Έλληνες δηλαδή οι ντόπιοι (οι γνήσιοι απόγονοι του Περικλή και της Ασπασίας) και οι ξένοι, οι αλλοδαποί, οι μετανάστες (νόμιμοι ή παράνομοι).
Αυτοί που κακοποιούν τα ζώα είναι και Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και Άθεοι. Είναι πολύ απλά κοινοί εγκληματίες, όποιο χρώμα και αν έχει το δέρμα τους ή όποια γλώσσα και αν μιλούν.