Web Toolbar by Wibiya Χανιά: Κατασχέθηκαν οριστικά πιτ μπουλ κ λαμπραντόρ που ζούσαν σε καταπακτή 10 μέτρων! ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Χανιά: Κατασχέθηκαν οριστικά πιτ μπουλ κ λαμπραντόρ που ζούσαν σε καταπακτή 10 μέτρων!


Τα ζώα βρισκόντουσαν σε μια καταπακτή βάθους 10 περίπου μέτρων, ανάμεσα σε τεράστιους αρουραίους  , τόνους σκουπιδιών κλπ.
 
Χρειάστηκε  να κατέβουν 3  Πυροσβέστες -  οι οποίοι παρά τις καταστροφικές  πυρκαγιές που σημειώθηκαν στον νομό Χανίων,  ήλθαν αμέσως στο καλεσμά της Φιλοζωϊκής - και απεγκλώβισαν τα δύο ζώα, το πιτμπουλ και το λαμπραντορ.

Η καταγγελία ανέφερε ότι τα σκυλιά κακοποιούνται συστηματικά με...σιδερολοστό!
 
Το πιτμπουλ είναι πολύ κακοποιημένο, γύρω υπήρχαν πολλα αίματα από τις βαθιές τρύπες που φέρει στο κεφάλι και ήταν αλυσοδεμένο με  μια  κατακόρυφη  αλυσίδα που δεν του επέτρεπε να κινηθεί καθόλου.
 
Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία αμέσως και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής η οποία  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης!
 
Κατέθεσε στην αστυνομία η κ Μπομπολάκη, πρόεδρος της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ.
 
''Με την συμβολή της αντεισαγγελέως εφετών  πήραμε από την εισαγγελέα πρωτοδικών χανίων  εντολή οριστικής  αφαίρεσης των δύο ζώων και αναμένουμε  την Δευτέρα να δούμε και γραπτά την εντολή  , αν θα  ανταποκριθούν και στο αίτημα να  του απαγορευτεί  να ξανααποκτήσει ζώο. Αναμένεται και η σύλληψη του ιδιοκτήτη''.

Το πιτμπουλ μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο κο. Ξηρουχάκη Σταύρο για να περιθάλψει το άτυχο ζώο, απομακρύναμε δε και το λαμπραντορ που ήταν σε κατάσταση σοκ και επίσης με πληγές στο σώμα του , οι οποίες είχαν κλείσει , το οποίο και φιλοξενείται σε γειτονικό σπίτι.
adespoto.gr