Web Toolbar by Wibiya Ηράκλειο: Μήνυσε τον γείτονα επειδή τον κατήγγειλε για την κακοποίηση των σκυλιών ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ηράκλειο: Μήνυσε τον γείτονα επειδή τον κατήγγειλε για την κακοποίηση των σκυλιών

Άλλο ένα έγκλημα εις βάρος ζώων που συνέβη και αυτό στο Ηράκλειο της Κρήτης φέρνει στη δημοσιότητα η πρόεδρος της Ζωόφιλης Δράσης, Γεωργία Στεφανάκη. Σύμφωνα με τοwww.creteplus.gr η θηλυκιά σκυλίτσα, που βλέπετε στις φωτογραφίες σκελετωμένη, δεν ζει πια!
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το μαρτυρικό βίο, που έζησε στα χέρια εκείνου στον οποίο ανήκε.
Άφησε τη μάνα να πεθάνει και εξαφάνισε τα παιδιά της
Ήταν μια κοκαλιασμένη μανούλα δεμένη διαρκώς αφημένη έτσι χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς αγάπη. Εξαϋλωμένη από την ασιτία έδωσε ζωή στα κουταβάκια της αλλά, όταν οι φωτογραφίες έφτασαν την 1η Ιουνίου στα χέρια των φιλόζωων, που έσπευσαν να την σώσουν, ήταν ήδη πολύ αργά.
Ο ιδιοκτήτης φρόντισε, προφανώς να εξαφανίσει τα κουταβάκια και μήνυσε και το γείτονα του, τον άνθρωπο που τράβηξε τις φωτογραφίες και τις παρέδωσε στη Ζωόφιλη Δράση, κατηγορώντας τον για τη «δολοφονία» της «αγαπημένης» του σκυλίτσας!
Προανάκριση διενεργείται ήδη... Αύριο ο «φιλεύσπλαχνος φιλόζωος» θα κληθεί να εξηγήσει στην Αστυνομία τι έκανε τα κουτάβια!