Web Toolbar by Wibiya Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία» ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία»


Από χθες το βράδυ τα M.M.E. αναφέρονται στην επίθεση, που δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Γιώργος Τσιμπουκάκης, από φασίστες, οι οποίοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν οι δύο νταήδες, αρχικά στο ...

εκλογικό περίπτερο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στη συνέχεια στο εκλογικό περίπτερο του Κ.Κ.Ε. στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα και με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, και μίλησε στο www.newsit.gr, η επίθεση προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο δήμαρχος εξήγησε, ότι χωρίς να προηγηθεί τίποτα δύο άτομα, που είχαν μαζί τους και έναν σκύλο ράτσας Πίτμπουλ, πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του περιπτέρου του Κ.Κ.Ε. και φώναζαν συνθήματα όπως: «Θα πεθάνετε κομμούνια». Ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Τσιμπουκάκης, μόλις είδε τι συνέβη, πλησίασε τους δύο άντρες και τους ζήτησε τον λόγο. Εκείνοι με τη σειρά τους, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο τα χτυπήματα έγιναν πιθανότατα με σιδερογροθιά. 

Ο τραυματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό» όπου και νοσηλεύεται. Νωρίτερα οι ίδιοι άντρες κατέστρεψαν το περίπτερο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το οποίο είναι σε κοντινή απόσταση, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι φασίστες χρησιμοποιούν τα ζώα για να κυνηγούν ανθρώπους Τα κάθε είδους φασιστοειδή αυτού του τόπου θεωρούν απαραίτητο αξεσουάρ της ανύπαρκτης ανδρείας τους και έναν τετράποδο μαχητή, έναν σκύλο ειδικά εκπαιδευμένο για να επιτίθεται, να δαγκώνει και να λειτουργεί κατ’ εντολή του «αφεντικού». Τα Πίτμπουλ επιλέγονται με μεγαλύτερη συχνότητα αλλά δεν είναι η μόνη ράτσα που επιλέγουν αυτοί οι κάφροι. Δυστυχώς και αυτά τα ζώα πέφτουν θύματα των ορέξεων των φασιστών και των νεοναζί. Πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό μαθαίνουμε για επιθέσεις χρυσαυγιτών προς μετανάστες και άλλους «ανεπιθύμητους» μέσω των εκπαιδευμένων σκύλων τους. 

«Τριάντα μέρες στη ζωή της Ελλάδας» Δείτε στην εκπομπή της ΝΕΤ «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», η οποία προβλήθηκε στις 31 Μαΐου 2012, το πώς ένας άστεγος περιγράφει αυτά, που έχουν δει τα μάτια του. Το πώς δηλαδή οι χρυσαυγίτες «αμολάνε» τα σκυλιά τους, και τους δίνουν εντολές να ξεσκίζουν μετανάστες στο κέντρο της πόλης. Αξίζει, να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο, που φέρει τον τίτλο, «Τριάντα μέρες στη ζωή της Ελλάδας». Για το επίμαχο σημείο μετακινήστε το βελάκι στο 15:03''. 


zoosos