Web Toolbar by Wibiya Σπρέυ αναισθητοποίησης σκύλων από διαρρήκτες διαμερισμάτων ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Σπρέυ αναισθητοποίησης σκύλων από διαρρήκτες διαμερισμάτων

Προσοχή σε όσους έχουν σκύλους μέσα στα διαμερίσματα ! Δεν είναι πάντα ασφάλεια ένας σκύλος πίσω από την πόρτα του σπιτιού. Τουλάχιστον όχι στις μέρες μας...Οι διαρρήκτες πλησιάζουν την πόρτα και , γνωρίζοντας ότι πλησιάζει και ο σκύλος ή οι σκύλοι πίσω από την πόρτα για να τους γαβγίσουν, ρίχνουν κάτω από την πόρτα ή από την κλειδαριά ειδικό σπρέυ που αναισθητοποιεί τα ζώα, οπότε... μπαίνουν μέσα με την άνεσή τους. 


Εφόσον λείπουν οι ιδιοκτήτες , μπαίνουν ανενόχλητοι και ληστεύουν τα διαμερίσματα. Αν είναι μέσα οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει να εφησυχάζουν με σκύλο φύλακα και να αφήνουν ξεκλείδωτη την εξώπορτα του διαμερίσματος. Πρόσφατα καταγγέλθηκαν περιστατικά στα νότια προάστια της Αττικής με αλλοδαπούς διαρρήκτες , οι οποίοι μπαίνουν στα διαμερίσματα με ... καλάσνικοφ. 


 Η Μαρία Αντωνακάτου μας έστειλε email και μας είπε πως σε φιλικό της διαμέρισμα στο Κορωπί , έριξαν σπρέυ κάτω από την πόρτα , νάρκωσαν δύο σκύλους και μπήκαν μέσα παραβιάζοντας την πόρτα με μεγάλη ταχύτητα. Κρατώντας καλάσνικοφ απείλησαν τους ιδιοκτήτες και έκοψαν τα δάκτυλα των ποδιών των σκύλων για να μην περπατήσουν αν ξυπνήσουν από την αναισθητοποίηση... Έκλεψαν τα πάντα και μόνο που δεν σκότωσαν τους ιδιοκτήτες. Λάβετε μέτρα.


animalspress