Web Toolbar by Wibiya Κηφισιά: Ο άστεγος φροντίζει τα 12 κουτάβια που πέταξαν για να τα ξεφορτωθούν ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κηφισιά: Ο άστεγος φροντίζει τα 12 κουτάβια που πέταξαν για να τα ξεφορτωθούν

Αυτά τα 12 κουτάβια κάποιος ασυνείδητος «φιλεύσπλαχνος - φιλόζωος» τα πέταξε, για να τα ξεφορτωθεί, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που υπάρχει στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Επειδή προφανώς θεωρεί, ότι η σκυλίτσα του απολαμβάνει τη μητρότητα δεν θέλησε, να την στειρώσει, γιατί μάλλον για εκείνον αυτό είναι «έγκλημα», όμως προφανώς δεν θεωρεί καθόλου εγκληματικό, ότι πέταξε ζωντανά τα μωρά, που ακόμα θηλάζουν καταδικάζοντας τα σε μαρτυρικό θάνατο!
Ο Σπύρος Κολλάρος κάτοικος της περιοχής τα εντόπισε το βράδυ της 30ης Μαΐου και επικοινώνησε με το www.zoosos.gr προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός της εγκατάλειψης αυτών των μωρών, πού είναι περίπου 3 εβδομάδων.
Ο κ. Κολλάρος με τη βοήθεια ενός άστεγου (!), ο οποίος μένει στο γήπεδο, τοποθέτησε τα κουτάβια σ’ έναν χώρο, που περιέφραξαν πρόχειρα προκειμένου εκεί να τα ταΐζουν αλλά και για να μη βγουν στον δρόμο και σκοτωθούν από τα διερχόμενα οχήματα.
Κάνει έκκληση, ώστε αυτά τα ζώα να υιοθετηθούν και να μην καταλήξουν αδέσποτα στον δρόμο. Αν μπορείτε να βοηθήσετε να σωθούν αυτά τα 12 μωρά καλέστε στο τηλέφωνο 6944788112 ή στείλτε μήνυμα στο email: spyros3562@gmail.com.


zoosos.gr