Web Toolbar by Wibiya Περισσότερα παχύσαρκα κατοικίδια από τους ανθρώπους ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Περισσότερα παχύσαρκα κατοικίδια από τους ανθρώπους

Τα ζώα έχουν πέσει θύματα της "επιδημίας παχυσαρκίας", με περισσότερα από 12 εκατομμύρια κατοικίδια να τρέφονται με πολλά λιπαρά, σύμφωνα με μία έκθεση της PDSA. Οι παμφάγοι ιδοκτήτες τους πιστεύουν ότι...

περιποίηση των ζώων τους είναι η υπερβολική τροφή τους, ενώ στην ουσία συμαίνει το αντίθετο.
Για την έρευνα αυτή ρωτήθηκαν πάνω από 11.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και διεξήχθη σε συνεργασία με την εταιρία έρευνας αγοράς YouGov.


Διαπιστώνεται εν γένει καταστροφική διατροφή για πολλά κατοικίδια, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως ένα στα τρία σκυλιά είναι παχύσαρκα , σε επίπεδα υψηλότερα από εκείνα των ανθρώπων.
Ένας κύβος τυριού για το κατοικίδιο σημαίνει μισή πίτσα για τον άνθρωπο, σύμφωνα με την PDSA.
Εκτός των σκύλων και οι γάτες υποφέρουν επίσης από την επιδημία της παχυσαρκίας, με περισσότερες από 5 εκατομμύρια παχύσαρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λιγότερα είναι τα κουνέλια , τα οποία δεν ταίζονται με μεζέδες από τους ιδιοκτήτες τους , αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερα από 430.000 κουνελάκια παχύσαρκα.
Σε απάντηση η PDSA έχει ξεκινήσει έναν διαγωνισμό για να βρει τα παχύτερα κατοικίδια ζώα προκειμένου να εκδόσει ειδικό οδηγό για αδυνάτισμα και σωστή διατροφή των ζώων (κάτι σαν το Slimming World), Μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να δουν το www.pdsa.org.uk / petfitclub