Web Toolbar by Wibiya Χτίσανε ζωντανή γάτα μέσα σε ντουβάρι στη Θεσσαλονίκη! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Χτίσανε ζωντανή γάτα μέσα σε ντουβάρι στη Θεσσαλονίκη!

Ήταν εγκλωβισμένη μια εβδομάδα!

«Παράξενα» πράγματα συμβαίνουν και τις περισσότερες φορές εις βάρος των ζώων. Εδώ και αρκετές ημέρες ο Βλαδίμηρος έψαχνε τις μεταμεσονύκτιες ώρες, να εντοπίσει τον το γάτο του, που τον είχε χάσει σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Σε αυτές τις βόλτες της αναζήτησης διαπίστωσε, ότι στην πυλωτή μια πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, άκουγε μια γάτα να νιαουρίζει.

Αυτό το ανεπαίσθητο νιαούρισμα πίσω από τον τοίχο της μεσοτοιχίας των δύο ενωμένων πολυκατοικιών συνεχιζόταν επί μια εβδομάδα, αλλά κανείς δεν ήταν βέβαιος από που προέρχεται!

Μη μπορώντας να διαπιστώσει από που μπήκε μέσα στον τοίχο το γατί, ειδοποίησε τους εθελοντές της ΓΑΤΟΟΜΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Επί τόπου στην οδό Κριεζώτου έφθασε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο φιλόζωος εθελοντής, Δημήτρης Ζισόπουλος.

Οι δύο άντρες διαπίστωσαν, πως το γατί προφανώς είχε κτιστεί ζωντανό μέσα στον τοίχο! Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε, τόνισε, πως δεν μπορεί να προξενήσει φθορά σε τοίχο, ενώ η Αστυνομία παρέπεμπε στην Πυροσβεστική.

Την έσωσαν
Τελικά η τρύπα στον τοίχο άνοιξε το πρωί της Πέμπτης με «ιδιωτική» πρωτοβουλία και η γατούλα, όταν συνήλθε από το σοκ του εβδομαδιαίου εγκλωβισμού, βγήκε και πάλι στο φως και έφαγε με όρεξη την κονσέρβα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σωτηρίας της μια άλλη γατούλα, που αποδείχτηκε ότι ήταν η αδερφή της, περίμενε εκεί κοντά υπομονετικά.

Γείτονας επιβεβαίωσε πως πριν από μία εβδομάδα σφραγίστηκε μία τρύπα, που υπήρχε στον τοίχο «για να μη μπαίνουν γάτες μέσα», όπως είπε. Ευχόμαστε το «κτίσιμο» της γάτας στον τοίχο να ήταν ατύχημα και να μην έγινε από πρόθεση!

Το βίντεο, που τράβηξε ο Δημήτρης Ζισόπουλος δείχνει το αίσιο τέλος της επιχείρησης, αλλά και το ενδιαφέρον αυτών των δύο ανδρών, που δεν αδιαφόρησαν.

zoosos.gr