Web Toolbar by Wibiya Η μικρή και ταλαιπωρημένη Άνοιξη χαρίζεται (Καθαρόαιμο Τσιουάουα) ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η μικρή και ταλαιπωρημένη Άνοιξη χαρίζεται (Καθαρόαιμο Τσιουάουα)

Σημερα επισκεφθηκαμε την φιλοζωικη Κορωπιου για να δουμε ταν Ζαχαρια μας μαζι με την Αννα Νικολαιδη. Μπηκαμε στο χωρο του ιατρειου για να ενημερωθουμε. Μεσα στο ιατρειο ηταν μερικοι αθιγγανοι που ο γιατρος ενημερωνε οτι το σκυλι που εφεραν. Ηταν τοση η αγαπη που ειχαν στο σκυλι τους που τον παρακαλουσαν να το κρατησει.

Εγω μολις βλεπω τους αθιγγανους και ακουω για σκυλι, τρομοκρατηθηκα κανονικα. Χωρις να ξερω ακομα τι σκυλι ειναι και σε τη κατασταση ρωταω την κυρια αν το δινει.Ναι, ναι, ναι λεει με ανα κουφιση η "κυρια". Ενημερωνω οτι θα το κρατησω εγω το σκυλι και φευγει η πονοψυχη οικογενεια. Ζηταω να δω το σκυλακι και βλεπω αυτο το αμοιρο πλασματακι!!! 

Καθαροαιμο Τσιουαουα, κοντα ενος ετους, δαγκωμενο ασχημα στην σπονδυλικη στηλη απο αλλο σκυλο της οικογενειας. Εχει φλεγμονη στην σπονδυλικη στηλη απο το τιναγμα.Θα μεινει μια εβδομαδα στην φιλοζωικη για να κανει την θεραπεια της. Ο γιατρος ειναι αισιοδοξος γιατι δεν εχει καταγμα,και ειναι και μικρη. Την ονομασα Ανοιξη, και της υποσχεθηκα οτι θα κανουμε οτι μπορουμε γι αυτην.Μετα απο μια εβδομαδα θα
ξερουμε την πορεια της υγειας της. 


Ζηταμε υιοθεσια για την μικρη.Ν βρει την οικογενεια που θα της δωσει πολυ μα παρα πολυ αγαπη.

Eπικοινωνια: Vivi Doyma 6930700527-vivi@prostatevo.org-jennie@prostatevo.org

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω.
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012