Web Toolbar by Wibiya Λαμπραντόρ υιοθέτησε παπάκι ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Λαμπραντόρ υιοθέτησε παπάκι

 Αυτές οι εκπληκτικές εικόνες παρουσιάζουν την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει ένα παπάκι και ένα Λαμπραντόρ. Ο τετράχρονος σκύλος «υιοθέτησε» το ανήμπορο πτηνό, όταν η μητέρα του έπεσε θύμα μιας αλεπούς. Ο Ντένις, το μικρό παπί, ήταν μιας εβδομάδας όταν έχασε τη μητέρα του και δεν θα είχε επιζήσει περισσότερο από λίγες ώρες, εάν δεν υπήρχε ο τετράχρονος Φρεντ και το αφεντικό του, ο 44χρονος Τζέρεμι Γκόλντσμιθ.

Παραδόξως, το Λαμπραντόρ έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του για το ανήμπορο παπάκι και άρχισε να το καθαρίζει από τη λάσπη, γλείφοντας το με τη γλώσσα του.
Σήμερα, τα δύο ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι, καθώς κοιμούνται μαζί, παίζουν και κολυμπούν μαζί στη τοπική λίμνη.
Ο Τζέρεμι, ο οποίος κατοικεί στο Στάνστεντ του Έσσεξ, χαρακτήρισε το στοργικό σκύλο του ως «τον ιδανικό πατέρα» για τον Ντένις.

«Είναι απίστευτη η σχέση μεταξύ των δύο ζώων. Όταν βρήκαμε τον Ντένις, ήταν σε τραγική κατάσταση και δεν θα είχε επιζήσει άλλη μια μέρα. Ο Φρεντ, ο οποίος ανέκαθεν ήταν τρυφερός, πήγε κατευθείαν στο μικρό πτηνό και άρχισε να το γλείφει για να το καθαρίσει», δήλωσε ο 44χρονος.

«Από τότε, τα δύο ζώα έχουν γίνει αχώριστα. Ο Ντένις κουλουριάζεται στη γούνα του Φρεντ τις νύχτες, και πάνε ακόμα για κολύμπι μαζί - αν και ο Φρεντ δεν προτιμάει το νερό», συνεχίζει.

Στο Έσσεξ, ο Τζέρεμι Γκόλντσμιθ είναι ο ιδιοκτήτης ενός μεγάλου καταφυγίου ζώων, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του τα τελευταία 40 χρόνια. Το πάρκο είναι ανοιχτό στο κοινό και οι οικογένειες μπορούν να παίξουν με τα αξιολάτρευτα διασωθέντα ζώα.

newsbeast.gr