Web Toolbar by Wibiya Βασάνισαν σκυλιά και δημοσίευσαν τα videos-13χρονος ο ένας δράστης ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Βασάνισαν σκυλιά και δημοσίευσαν τα videos-13χρονος ο ένας δράστης

H αστυνομία του Σικάγο και ο αρμόδιος για κακοποίηση ζώων αστυνομικός έσωσαν την Παρασκευή ένα τεριέ. Είναι ένα από τα 10 σκυλιά που βασάνισαν ένας 13χρονος και ένας 22χρονος και δημοσίευαν τα video στο YouTube.
''Ένας απ τους λόγους που η υπόθεση είναι πολύ σημαντική είναι η ηλικία του ενός δράστη, του ανήλικου'', λέει ο διευθυντής της Αστυνομίας.
''Υπάρχει μία αποδεδειγμένη σύνδεση μεταξύ της κακοποίησης ζώων και της ανθρώπινης βίας. Τα παιδιά που πάνε σχολείο και πυροβολούν τους συμμαθητές τους είναι αυτά που συχνά σκοτώνουν ζώα'', λέει ο διευθυντής.
Ο 13χρονος και ο 22χρονος συνελήφθησαν την Πέμπτη και κατηγορούνται για βασανισμό και κακοποίηση ζώων. Για τον 22χρονο η εγγύηση ορίστηκε στις 150.000 δολλάρια ενώ ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του με βραχιόλι ηλεκτρονικής παρακολούθησης.
Οι δύο δράστες έβαζαν ταινία στα γεννητικά όργανα των αρσενικών σκυλιών ή αλκόολ. Σε άλλο video γυρνούσαν ένα σκυλί στον αέρα, από το σαμαράκι-λουρί του και το ονόμαζαν ''ο σκύλος τυφώνας''. Πήραν νεογέννητα κουτάβια από τη μαμά τους και τα ανάγκσαν να φάνε τις ίδιες τους τις ακαθαρσίες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οσοι είδαν τα videos εξοργίστηκαν αφού οι δύον δράστες δεν έκρυβαν τα ονόματά τους και έτσι κάποιος χρήστης του YouTube έκανε καταγγελία στην PETA.
Όταν η αστυνομία εντόπισε τον 22χρονο και τον ρώτησε, εκείνος απάντησε ότι ''Δεν είναι κάτι σημαντικό'' και ότι Βαριόταν και το έκανε για πλάκα...
Σε άλλο video o 22χρονος έριχνε λεμονάδα μέσα στο στόμα ενός σκύλου και σε άλλο πετούσε ένα σκυλί στον αέρα.
Τα σκυλάκια ήταν μικρόσωμα, τεριέ, τσιουάουα και ημίαιμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα γύρισαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ενώ πριν διαγραφούν από το youTube η PETA έκανε αντίγραφα και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

adespoto.gr