Web Toolbar by Wibiya Στειρώσεις στα Χανιά με τη βοήθεια του GAWF ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Στειρώσεις στα Χανιά με τη βοήθεια του GAWF

Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF), παραμένει πολύτιμος αρωγός του έργου του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» τα τρία τελευταία χρόνια. Και το 2011 το GAWF προσέφερε οικονομική βοήθεια, ώστε να στειρωθούν αδέσποτα θηλυκά σκυλιά, τα οποία είχαν εντοπιστεί να διαβιούν συνήθως κάτω από άθλιες συνθήκες, προσπαθώντας τις περισσότερες φορές να θρέψουν και τα κουτάβια τους.
Η Μαριλού είναι η μία από τις σκυλίτσες, που θα ευγνωμονεί το GAWF και τα μέλη του φιλοζωικού Χανίων. Κάποιοι την εγκατέλειψαν στην εθνική οδό μαζί με τα κουτάβια της, τα οποία σκοτώθηκαν από διερχόμενα αυτοκίνητα. Η ίδια ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.
Χάρη στους ανθρώπους του GAWF η Μαριλού, στειρώθηκε, και περίπου ένα μήνα μετά κατάφερε να βρει και μια οικογένεια, που τη λατρεύει. Άλλο ένα ζώο που σώθηκε ήταν το «βαρελόσκυλο» που βλέπετε.
Ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων το κατέσχεσε από τον ιδιοκτήτη του με εισαγγελική παραγγελία. Το σκυλί είχε γεννήσει και τα κουτάβια του, τα οποία περιφέρονταν στον δρόμο πεινασμένα, αξιοθρήνητα. Και η σκυλίτσα όμως δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αφού δεν τρεφόταν επαρκώς.
Πλέον είναι υγιέστατη και δύο από τα κουτάβια έχουν υιοθετηθεί, ενώ τα υπόλοιπα φιλοξενούνται από εθελοντές.Παρόμοιες ιστορίες είχαν και οι υπόλοιπες σκυλίτσες, που στειρώθηκαν…
Ο Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» ευχαριστεί ιδιαίτερα το GAWF και για τη βοήθεια, που του προσφέρει, αλλά και για το αξιοθαύμαστο έργο του, που στοχεύει στην προστασία και την ευημερία των ζώων στην Ελλάδα.