Web Toolbar by Wibiya Πέρασε πάνω από τον σκύλο με το λεωφορείο και δεν σταμάτησε ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πέρασε πάνω από τον σκύλο με το λεωφορείο και δεν σταμάτησε

Το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 ένας οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ. πέρασε πάνω από έναν αδέσποτο σκύλο με το λεωφορείο του και δεν ενδιαφέρθηκε να σταματήσει, να δει τι έχει συμβεί. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης κοντά στη στάση «Προφήτης Ηλίας». Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε το ζώο και το εγκατέλειψε, αυτό τονίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες με τους οποίους επικοινώνησε η Φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά».
Η Ρένα Χαρίτου, από τη Φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά» επικοινώνησε σήμερα με το zoosos.gr για να καταγγείλει το γεγονός και μας τόνισε, ότι ο αριθμός του δρομολογίου είναι το 34. Αύριο αναμένεται να γίνει καταγγελία και στον Ο.Α.Σ.Θ. αλλά και στο Α.Τ. της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ο άνθρωπος αυτός, που σκότωσε το ζώο και δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη του.

Η Λία Παπαδοπούλου ήταν επιβάτης στο συγκεκριμένο λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο. Κατέβηκε στη στάση και λίγα δευτερόλεπτα μετά είδε το βαρύ όχημα να συνθλίβει το ζώο. Η νεαρή κοπέλα χάιδεψε το ζώο πριν ξεψυχήσει, αν και σοκαρισμένη από το περιστατικό έβγαλε τη φωτογραφία, που βλέπετε, και στην οποία φαίνεται πως το ζώο έχει συντριπτικά κατάγματα σχεδόν σε όλα του τα οστά.

Οι περαστικοί φώναξαν στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος συνέχισε απτόητος! Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση δημόσιου υπαλλήλου – μέσα σε μερικές μέρες – που με όχημα της υπηρεσίας χτυπάει αδέσποτο και αδιαφορεί για την τύχη του.

http://www.zoosos.gr/article/1194/perase-pano-apo-ton-skulo-me-leophoreio-kai-den-stamatese