Web Toolbar by Wibiya Ρόδος: Δηλητηρίασαν φιλοξενούμενα σκυλάκια, μέσα σε σπίτι, που θα δίνονταν για υιοθεσία ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ρόδος: Δηλητηρίασαν φιλοξενούμενα σκυλάκια, μέσα σε σπίτι, που θα δίνονταν για υιοθεσία

Η γνωστή για τη ζωοφιλική της δράση, Αναστασία Μ., είναι μία νεαρή κοπέλα που έχει σώσει πάνω από 60 αδέσποτα σκυλάκια της Ρόδου δίνοντας τα για υιοθεσία. Χθες, 12/3, το ανθρώπινο είδος έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του αφού δηλητηρίασαν το νερό που έπιναν τα φιλοξενούμενα σκυλάκια μέσα στην αυλή της!

Όπως αναφέρει η ίδια: ''Εχασα πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος. Φόλα στο νερό φιλοξενούμενων σκυλιών μέσα στην αυλή του σπιτιού μας, σε χώρο που είχαμε φτιάξει ειδικά γι' αυτά. Χάσαμε τα δύο, ενώ προλάβαμε ένα τρίτο, την Goldie. Για την Snowy και τον Charlie ήταν ήδη αργά. Λυπάμαι και ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό το σιχαμερό είδος.

Δεν έχω λόγια...Σώσαμε τα σκυλιά απ' την Ιντερμπετόν, απ' όπου τόσοι και τόσες περνούσαν για να πάνε να κάνουν ιππασία στον κοντινό όμιλο, ζώντας το "savoir vivre" τους, παραβλέποντας τα καθημερινά, ακόμα και όταν φολιάσανε 3 απ' αυτά. Τελικά, βρήκαν το θάνατό τους μέσα στο σπίτι...Δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα σήμερα με λόγια, ό,τι νιώθω είναι υπεράνω λέξεων.''

Τα σκυλάκια αυτά γεννήθηκαν από αδέσποτη σκυλίτσα στην περιοχή Τρεις. Μεγαλώνανε στο δρόμο, 3 από αυτά δηλητηριάστηκαν στο δρόμο και η Αναστασία έσωσε, παίρνοντας σπίτι της τα υπόλοιπα. Σε λίγες εβδομάδες θα υιοθετούνταν στο εξωτερικό από οικογένειες που τα ήθελαν.

Αυτό είναι το μεγαλείο μας.
adespoto.gr