Web Toolbar by Wibiya Μάρκος: Ο σκύλος που πήρε το μετρό! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μάρκος: Ο σκύλος που πήρε το μετρό!

Αίσιο τέλος   είχε η περιπέτεια   του Μάρκου ο οποίος  αφου ταξίδευσε με μετρό και προαστιακό,επιτέλους ξαναβρέθηκε στην αγαπημένη του γειτονιά στο Μοναστηράκι. Οι εθελοντές της περιοχής που τον φροντίζουν Αχιλλέας και Κατερίνα, ευχαριστούν μ ολη τους τη καρδιά,όλους εμας τους φιλόζωους που σημάναμε συναγερμό και διαδώσαμε την ειδήση προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε μέσο και διαβεβαίωσαν οτι θα κάνουν και κείνοι οτι μπορούν,όποτε χρειασθούμε τη βοήθεια τους.
Ομως πιστεύω τα συγχαρητήρια και το ευχαριστώ το οφείλουμε ολοι εμεις στον Αχιλλέα και στη Κατερίνα ,που μας έδωσαν ενα μάθημα πίστης,επιμονής και ακάματης προσπάθειας στο να βρουν το Μάρκο, αναφέρει η κ Πανταζή από το σύλλοφο ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ Χαλανδρίου.

Ολη αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα έπαιρναν το προαστιακό και κατέβαιναν ενα,ενα σταθμό και έψαχναν,κι οταν επιτέλους κάποια στιγμή βρέθηκε και μια παλιά φωτογραφία του Μάρκου,έφτιαξαν αφίσες και κόλλησαν στους σταθμούς του προαστιακού και τις  γύρω περιοχές γιατί   είχαν τη βεβαιότητα  οτι   είχε  συνεχίσει να ταξιδεύει με το προαστιακό.Πράγματι κάποια παιδιά που είδαν την αφίσα,τους τηλεφώνησαν εχθές τα μεσάνυκτα οτι ήταν στο σταθμό της Παλλήνης.Δεν έχασαν λεπτό και 1η ωρα τα μεσάνυκτα ,πήραν ταξι  και πήγαν στη Παλλήνη.
Φυσικά ο σταθμός ήταν κλειστός,αλλά ο φύλακας προς τιμή του,τους άνοιξε και μπήκαν,οπου βρήκαν το Μάρκο να κοιμάται στις σκάλες.Μπορείτε να φαντασθείτε τη σκηνή και τη τρελλή χαρά όλων.......
Αντε Μάρκο καλώς ήρθες και να προσέχεις με τα τραίνα,γιατί αλλιώς πρέπει να σου βγάλουμε κάρτα απεριορίστων διαδρομών.!!!!!!!
 Ο Μάρκος είναι ενας ολόμαυρος σκυλάκος, με πεσμένα αυτάκια που ζει μόνιμα στη περιοχή του Μοναστηρακίου. Είναι ενα απο τα προστατευόμενα σκυλιά του Δήμου της Αθήνας.
Τη Δευτέρα 5/3 με τη καταρρακτώδη βροχή και τη χαλαζόπτωση, κατέβηκε έντρομος στην αποβάθρα του μετρό στο Μοναστηράκι και μπήκε στο συρμό με κατεύθυνση προς Αιγάλεω, σύμφωνα με το τηλεφώνημα κάποιας κοπέλλας που τον είδε. Ο Μάρκος φοράει πάντα περιλαίμιο με τα τηλέφωνα των ανθρώπων που τον φροντίζουν,αν δεν του το έχουν κλέψει βέβαια.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οτι έχει μια χωλότητα του πίσω δεξιού ποδιού απο παλαιό τραύμα.

adespoto.gr