Web Toolbar by Wibiya Ανερυθρίαστος με τις απόψεις του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Αλίμου ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ανερυθρίαστος με τις απόψεις του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Αλίμου


Προς τον
κ.Νίκο Τσαμπαρλή
επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  του Δήμου Αλίμου
 Όλοι μαζί για τον Άλιμο>>
Με έκπληξη είδαμε μεταξύ άλλων δηλώσεών σας να απορρίπτετε την διαπαιδαγώγηση μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης απέναντι στην αστική πανίδα και μάλιστα με την έκπληκτη  αποστροφή πως « δεν χρειάζεται να μάθει ο γιος σας ο Γιώργος» ο,τιδήποτε περί αυτών των ζητημάτων.

Φαίνεται λοιπόν πως κατ' εξοχήν αυτό το παιδί έχει ανάγκη τέτοιων γνώσεων, αν διαθέτει  πατέρα με τέτοιου είδους αντιλήψεις.
.Γιατί, σήμερα, που οι αυτοδιοικητικές ανάγκες - μεγεθυσμένες από την κρίση - αιτούνται Ταγών με Ευρωπαϊκή αντίληψη, ώστε να μην χαθούν και τα τελευταία ψήγματα ευαισθησίας απέναντι στον συνάνθρωπο, αλλά και σε ό,τι τέλος πάντων ονομάζουμε απομεινάρια της φύσης μέσα στο τσιμέντο, εσείς φαίνεσθε από τις δηλώσεις σας ο κατ' εξοχήν ακατάλληλος για έναν τέτοιο ρόλο.
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει που ζείτε και υπό ποιες συνθήκες καθώς, όλοι οι επίδοξοι Δημαρχίσκοι είναι πάντοτε ευεπίφοροι στην διατύπωση οραμάτων για
κηπουπόλεις>>,αλλά είναι πάντα έτοιμοι να τις οραματισθούν με πλήρη απουσία εμβίων όντων από αυτές.
Σε μία εποχή που η κολοβή Ελληνική κουλτούρα περί την φιλοζωία δίδει τα στρεβλά αποτελέσματα των εγκαταλείψεων και των βασανισμών, εσείς θεωρείτε την όποια προσπάθεια θεραπείας περιττή πολυτέλεια και εξοβελιστέο έξοδο και μάλιστα ανερυθρίαστος.

Λυπούμεθα για το ήθος, τον πολιτισμό σας και την προπέτεια
Ελπίζουμε η διαγωγή σας να ληφθεί σοβαρά υπόψη τόσο από τον πολιτικό χώρο που σας υποστηρίζει, όσο και από τους ψηφοφόρους σας .



Για την 
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  και την 
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων

Αναστασία  Μπομπολάκη

Για την 
Διεπιστημονική Ομάδα

Ρεγγίνα Αργυράκη, Καθηγήτρια Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης