Web Toolbar by Wibiya Λέσβος: Συνεχίζεται η πρόκληση στο Μανταμάδο - Και πάλι φόλες ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Λέσβος: Συνεχίζεται η πρόκληση στο Μανταμάδο - Και πάλι φόλες

Δεν φαίνεται να αγγίζει ορισμένους ανθρώπους η αντίδραση των φιλόζωων και κυρίως η νομοθεσία της χώρας μας. Εριξαν και πάλι φόλες στην ίδια περιοχή, στο Μανταμάδο, μεταξύ του ναού και του στρατοπέδου.

Εκεί πριν 1 μήνα πυροβολήθηκε εν ψυχρώ ένα σκυλί προκαλώντας τις αντιδράσεις όλης της Ελλάδας, κυρίως με την μετέπειτα υποστήριξη των εγκλημάτων από κάποιους ανθρώπους, λέγοντας ότι τα αδέσποτα κάνουν ζημιές στα κοτέτσια τους!
Σύμφωνα με το Lesvosnews.net στις 9/3 οι γνωστοί άγνωστοι έριξαν και πάλι φόλες και ο Παπά-Χρήστος έσωσε μία σκυλίτσα κάνοντας τις ενέσεις ατροπίνης.
''Νομίζουμε ότι επί τέλους η Δημοτική Αρχή πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα, για να προστατευτούν παράλληλα και οι κάτοικοι του Μανταμάδου. Με ψηφίσματα στα Δημοτικά Συμβούλια και ευχολόγια, δεν γίνεται τίποτα…'' αναφέρει το lesvosnews.net και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!
Οι αρμόδιοι (Δήμος κλπ) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα λόγω...οικονομικής κρίσης και μόνο οι φιλοζωικοί σύλλογοι μπορούν να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.
adespoto.gr