Web Toolbar by Wibiya Ζητείται υιοθεσία ή φιλοξενεία για 8 κουταβομωρά! ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ζητείται υιοθεσία ή φιλοξενεία για 8 κουταβομωρά!

8 κουταβάκια βρέθηκαν σχεδόν μέσα στη μέση του δρόμου, στα Καλύβια. Αφράτα μωράκια περίπου 1 μηνός παρατημένα στο πουθενά... Είναι 5 αγοράκια και 3 κοριτσάκια και θα γίνουν μάλλον μεγαλόσωμα. Τα πήγαμε απευθείας στο γιατρό γιατί κάποια ήταν αδύναμα λόγω της παγωνιάς και της ταλαιπωρίας. Το ένα είχε υποθερμία και ευτυχώς συνήλθε γρήγορα και το άλλο παρέμεινε στο Αττικό Νοσοκομείο γιατί είναι ακόμα αδύναμο. Εκτός από τον μικρό Οδυσσέα που ελπίζουμε ότι θα συνέλθει κι εκείνος σύντομα, είναι όλα καλά στην υγεία τους και κάνανε αποπαρασίτωση. Σε λίγες μέρες θα μπορέσει να ξεκινήσει και ο εμβολιασμός τους.

Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια για τη φιλοξενία τους! Δεν είναι ασφαλές για τα μικρά να μπουν στον χώρο μας χωρίς να έχουν κάνει εμβόλια, οπότε χρειάζονται φιλοξενία σε σπίτι για περίπου 1 μήνα. Αναλαμβάνουμε την τροφή, την προώθηση για υιοθεσία, συμβουλές για την προσωρινή συγκατοίκηση και φυσικά τα ίδια τα κουτάβια μόλις εμβολιαστούν! Δεν είναι απαραίτητο να φιλοξενηθούν όλα μαζί.

Φυσικά αναζητούμε και μόνιμη στέγη για τα μωράκια. Θα δοθούν σε υπεύθυνες οικογένειες εντός Αττικής, με βιλιάριο υγείας, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.

Παρακαλούμε βοηθήστε/προωθήστε!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr


Περισσότερα εδώ