Web Toolbar by Wibiya Έλληνας 21χρονος κακοποιεί γατάκι και το δείχνει σε video ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Έλληνας 21χρονος κακοποιεί γατάκι και το δείχνει σε video

Ο νεαρός Κώστας Β. ανέβασε ένα video στο προφίλ του στο facebook όπου δείχνει πώς κακοποιεί για...πλάκα ένα γατάκι.
Ο 21χρονος Κώστας Β. που κατάγεται από τον Αλμυρό περιστρέφει για πολύ ώρα ένα γατάκι το οποίο αδύναμο και ζαλισμένο στη συνέχεια παραπατά.
Οι φίλοι του όχι μόνο κάνουν...like και σχολιάζουν τον φίλο τους ως ''γαμάτο'' αλλά σύμφωνα με μία από αυτούς το γατάκι δεν είναι το πρώτο θύμα του νεαρού αφού φαίνεται να έχει ασχοληθεί και με παπαγάλους!
Μπορεί να μην είναι κάποια βαριάς μορφής κακοποίηση δεν παύει όμως να είναι μία κακομεταχείριση, πάλι από ένα νέο παιδί που αντί να σέβεται τα ζώα τα χρησιμοποιεί για να ''σπάσει πλάκα''.
Σε άλλες φωτογραφίες του, δείχνει δύο από τα σκυλάκια του. Είναι κρίμα λοιπόν να αγαπά κανείς μόνο ένα είδος ζώου και όχι κάποιο άλλο...!

Οι ζωόφιλοι απέστειλαν ήδη το σχετικό video, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.




Τα στρατιωτικά ρούχα που φαίνονται μαρτυρούν πιθανότατα ότι το video τραβήχτηκε εντός κάποιου στρατοπέδου όπου υπηρετεί ο 21χρονος αφού είναι γνωστό πώς σπάνε πλάκα ορισμένοι φαντάροι, προκειμένου να αποδείξουν στους εκεί φίλους τους πόσο ''δυνατοί'' και θρασείς είναι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι κακοποιείται ένα ζώο από φαντάρο, αφού πολλές είναι οι καταγγελίες για κακή συμπεριφορά από φαντάρους ή και ανώτερους προς αδέσποτα ζώα που βρίσκουν πολλές φορές καταφύγιο εκεί. Σε αντίθεση, με φωτεινές εξαιρέσεις ορισμένους διοικητές που φροντίζουν ή ακόμα και στειρώνουν αδέσποτα με έξοδα της μονάδας.

adespoto