Web Toolbar by Wibiya Επείγον: Ενήλικο σκυλάκι αναζητά φιλοξενεία / υιοθεσία!!! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Επείγον: Ενήλικο σκυλάκι αναζητά φιλοξενεία / υιοθεσία!!!

Χθες εκ παραδρομης (χαθηκα) και βγηκα σε λαθος εξοδο της Αττικης οδου. Στην ταμπελα για Ασπροπυργο εκανα αριστερα. Στα 200 μετρα ειναι στο δεξια μια εταιρια περιφραγμενη και με φυλακιο. Εκει απο εξω και μουσκεμα αντικρυσα ενα θηλυκο σκυλακι, λευκου χρωματος, 5 κιλα περιπου (οχι κουταβι) το οποιο ετρεχε πανικοβλητο αναμεσα στα φορτηγα.

Του εβαλα κονσερβα και αναγκαστηκα να φυγω πολυ μακρυα για να φαει.

Ειναι πολυ τρομαγμενο και ο φυλακας της εταιριας με παρακαλεσε να το παρω διοτι θα το σκοτωσουν. Δεν το θελουν τα αφεντικα του εκει απο εξω και το πηγαν μακρυα αλλα αυτο επεστρεψε. Η γνωστη ιστορία δηλαδή. Συγχαρητηρια σημερα μετα απο επικοινωνια που ειχα με δυο παιδια απο εκει την Katerina dima και τον Χristo Evo για την αμεση κινητοποιηση.!!

Το σκυλακι δεν πιανεται, προσπαθησα μεσα στην βροχη, αλλα δειχνει κακοποιημενο και τρομαγμενο τα μεγιστα!! Αυριο θα προσπαθησει ο φυλακας να το δεσει (που τον ξερει περισσοτερο) και να παει για στειρωση. Μετα ομως χρειαζομαστε αμεσα φιλοξενια και στην καλυτερη υιοθεσια. Αλλιως πρεπει να "επανατοποθετηθει"(υπεροχα ροζ λεξη για τις συνθηκες που επικρατουν εκει).

Παρακαλω ολους τους φιλους μου που εχουν την ιδια "πετρια" με μενα σε σχεση με οτιδηποτε τριχωτο και τετραποδο να κοινοποιησει. Επειγει!!!!!! Για οτιδηποτε 6977890405 θα αφησετε μηνυμα και θα καλεσω εγω. Ματινα Ανδρεου