Web Toolbar by Wibiya Μυτιλήνη-ΤΩΡΑ: Πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο και χτύπησε τον ιερέα που διαμαρτυρήθηκε ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μυτιλήνη-ΤΩΡΑ: Πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο και χτύπησε τον ιερέα που διαμαρτυρήθηκε

Πριν από λίγα λεπτά, στην Μυτιλήνη ένα δίποδο τέρας ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ εν ψυχρώ σκυλί και το σκότωσε. Ο οδηγός του ημί-φορτηγού με αριθμό κυκλοφορίας ΜΥΒ-36** μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών, πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο έξω από το στρατόπεδο, στο προαύλιο της Ι.Μ. Ταξιαρχών Μανταμάδου, με καραμπίνα. Έχουν γίνει ήδη ονομαστικές καταγγελίες από τον ιερέα της Μονής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαμαρτυρήθηκε ενάντια στο δολοφόνο δέχτηκε...γροθιές και οι παρόντες μπήκαν στη  μέση για να τον γλιτώσουν.

Καταγγελία έγινε και από τα μέλη της Κιβωτού που ήταν παρόντα. Η αστυνομία έχει ήδη ειδοποιηθεί και αναμένεται ο δράστης να συλληφθεί, καθότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια της Αστυνομίας, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Υπεύθυνος προανάκρισης είναι ο κ.Παναγής ο οποίος είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος και αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση.

Ενημέρωση 1:36: Το σκυλάκι που πυροβολήθηκε είναι ένα μικρομεσαίο ΓΚΡΙΦΟΝ και πέθανε ακαριαία!
Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι πήγε να προσκυνήσει στον τάφο της μητέρας του και το σκυλί...του επιτέθηκε!
Τον πυροβολισμό άκουσε ένστολος αστυνομικός και ζωόφιλος ο οποίος ήταν στο στρατόπεδο σε υπηρεσία (και εκείνη την ώρα ήταν στην εκκλησία, απέναντι). Βγήκε τρέχοντας έξω και είδε τον Παπά να φωνάζει στο δράστη ''Τι έκανες;;'' και αμέσως το δράστη να επιτίθεται στον Παπά!Επενέβη για να τους χωρίσει και πήγε άμεσα στο Α.Τ. όπου κατέθεσε μήνυση. Εχει και φωτογραφίες στα χέρια του με το νεκρό ζώο.

Κανένας δεν επιβεβαιώνει την ''επίθεση'' του σκύλου αλλά όλοι λένε ότι ο δράστης κατέβηκε από το όχημα μάρκας Μιτσουμπίσι και το πυροβόλησε εν ψυχρώ.


adespoto.gr