Web Toolbar by Wibiya Πανέμορφη νεαρή τσοπανοσκυλίτσα αναζητάει σπίτι - Κινδυνεύει! ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Πανέμορφη νεαρή τσοπανοσκυλίτσα αναζητάει σπίτι - Κινδυνεύει!

Η μανούλα αυτή βρίσκεται σε ένα χωριό έξω από την Λάρισα σε πολύ εχθρικό περιβάλλον, δεν την θέλουν στην περιοχή.... Εκεί που είναι δεν έχει μέλλον, ήδη έχει υποστεί την βαναυσότητα των ανθρώπων, της έχουν κόψει με ψαλίδι τα αυτιά και την χτύπησαν με φτιάρι γιατί γαύγιζε για να προστατεύσει τα μωρά της....
 
Για τον λόγο αυτό είναι επιφυλακτική με τους ανθρώπους, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά αν της μιλήσεις γλυκά κερδίζεις την εμπιστοσύνη της. Έχει ένα φύλακα άγγελο για λίγες ακόμα μέρες την γλυκιά Κατερίνα που τα'ί'ζει την ταλαιπωρημένη και κακοποιημένη μανούλα και τα μωρά της, αλλά ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να φύγει από εκεί.
 
Για τα μωράκια της έχουν ήδη βρεθεί υιοθεσίες χάρη στο ενδιαφέρον της Αλέκας Μαρτζούκου (http://www.facebook.com/note.php?note_id=303426949716085) και μέσα στην βδομάδα θα μεταφερθούν Αθήνα. Θα βοηθήσουμε και την γλυκιά μανούλα?

Είναι πανέμορφη νεαρή τσοπανοσκυλίτσα (κάτω των δύο ετών) μεγάλου μεγέθους (περίπου 25 κιλά). Τρυφερή με τους ανθρώπους και εξαιρετικός φύλακας. 
 
Παρακαλώ προωθήστε, κινδυνεύει... Ψάχνουμε υιοθεσία, αλλά έστω και μια ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ θα μας δώσει μια παράταση για να ψάξουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Όσοι επιθυμούν είτε να την υιοθετήσουν, είτε να συνεισφέρουν στο κόστος της φιλοξενίας σε πανσιόν, αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, ας επικοινωνήσουν είτε μέσω facebook με το προφίλ μου, είτε στα τηλέφωνα 6937012850 (wind) ή 6984274659 (what's up) ή στο email στο dogs.adoptions@gmail.com