Web Toolbar by Wibiya Τι απαντά το ΚΤΕΛ Δράμας για τη μεταφορά ζώων ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τι απαντά το ΚΤΕΛ Δράμας για τη μεταφορά ζώων

Την Παρασκευή 3-2-2012 στις 12 μμ, οι Φίλοι ζώων Δράμας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Κτελ Ν.Δράμας κ. Χατζόπουλο Θεόδωρο, μετά την ενημέρωση τους σχετικά με την άρνηση υπαλλήλου για μεταφορά ζώων με τα ΚΤΕΛ.

Οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ του μετέφεραν την διαμαρτυρία επιβάτη για την άρνηση τους να μεταφέρει μαζί της το ζώο συντροφιάς της μέσα στο λεοφωρείο, όπως ο Νόμος ορίζει.

 Η απάντηση του Προέδρου είναι, όπως μας γράφουν σε email τους οι Φίλοι Ζώων Δράμας:

«Επίσης μας ανέφερε ότι ήδη έχουν ταξιδέψει πολλά ζωάκια μέσα στο λεωφορείο και ότι ο ίδιος προσωπικά σε τηλεφωνικές συνομιλίες με οδηγούς προσπαθεί να καθυσηχάσει ιδιότροπους πελάτες  ταξιδιώτες που διαμαρτύρονται την ώρα του ταξιδιού επειδή το σκυλάκι που μεταφέρει επιβάτης  γαυγίζει κ.τ.λ.

 Να θυμήσουμε ότι στις 10-10-2011 μεταφέρθηκε κανονικά μέσα στην καμπίνα του λεοφωρείου σκυλάκι που υιοθετήθηκε από τον σύλλογό μας στην Αθήνα, και ο ίδιος ο Πρόεδρος ήταν παρων και καμία αντήρηση δεν έφερε ούτε αυτός αλλά ούτε ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος ήταν και πολύ πρόθυμος και προστατευτικός προς το σκυλάκι.»

Επίσημη απάντηση από το ΚΤΕΛ Δράμας δεν έχουμε λάβει. Τονίσαμε λοιπόν στους Φίλους Ζώων Δράμας ότι ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ θα πρέπει να στείλει έγγραφη διαταγή/οδηγία σε όλους τους υπαλλήλους τους και να τους ενημερώσει για το νόμο, αντί να στηρίζεται ο κάθε επιβάτης στα ζωοφιλικά ή όχι αισθήματα καθενός οδηγού/υπαλλήλου/εκδότη εισιτηρίων.


adespoto.gr