Web Toolbar by Wibiya Η Καλλιστώ ψάχνει μόνιμο σπίτι!! ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Καλλιστώ ψάχνει μόνιμο σπίτι!!

Αυτή η ομορφούλα ψάχνει οικογένεια... Η ιστορια της μοιαζει με αυτη της αρχαιας Καλλιστους που μεταμορφωθηκε σε *αρκουδα* κατα την ελληνικη μυθολογία... και ετσι και αυτη... *λουτρινο αρκουδακι* θυμιζει το απαλο τριχωμα της(παρολο που ειναι απεριποιητο ειναι πραγματικα πολυ απαλο)... εγκυος (οχι πλεον, στειρωθηκε) και αδεσποτη, μόνη, σαν να κουβαλα μια καταρα κι εκεινη... οπως η Καλλιστώ... 

Η Καλλιστώ, ιέρεια του κυνηγιού, ήταν κόρη του βασιλιά Λυκάονα της Αρκαδίας και προστατευόμενη της θεάς Άρτεμης. Η *ομορφιά* της προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Δία, ο οποίος την πρόσθεσε στην ατέλειωτη σειρά των γυναικών του. Εξοργισμένη η Άρτεμη την έδιωξε από το περιβάλλον της. Η Καλλιστώ, έμεινε *έγκυος* από τον πατέρα των θεών και περιπλανήθηκε *μόνη* στα πυκνά δάση της Αρκαδίας. Το συμβάν δεν ξέφυγε από τη ζηλόφθονη ματιά της Ήρας. Η απατημένη σύζυγος του Δία αποφάσισε να εκδικηθεί μεταμορφώνοντας την Καλλιστώ σε *αρκούδα*. . . . 

Αυτή είναι η αρκουδίτσα μας... Η όμορφη Καλλιστώ μας. . . .
σας παρακαλώ προωθείστε την για προσωρινή φιλοξενία ή για μόνιμη οικογένεια ώστε να αλλάξει επιτέλους η τύχη της!!! Πρόκειται για μια πολύ όμορφη αρκουδοφατσούλα με πολύ γλυκό χαρακτήρα!!! 
6973463123 Δάφνη -- Ψάχνει μ ό ν ι μ ο σπίτι.