Web Toolbar by Wibiya Καματερό: Καταζητείται 55χρονος που πέταξε 9 κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καματερό: Καταζητείται 55χρονος που πέταξε 9 κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών

Ένας 55χρονος ''άνδρας'' εθεάθη στο Καματερό, στην οδό Ελέων 3, να κατευθύνεται προς τον κάδο σκουπιδιών, χθες 14/2/2012 και να πετά μέσα σακούλες που περιείχαν...νεογέννητα κουτάβια!

Με θράσος πέταξε από πάνω και το τσιγάρο που είχε αναμμένο στα χείλη!

Μάρτυρες η Ντίνα Ν. μαζί με την αδελφή της οι οποίες πήγαν να σώσουν τα κουτάβια και δέχτηκαν την επίθεση του 55χρονου (χειροδίκησε)! Στη συνέχεια ο άνανδρος επιβιάστηκε στο αυτοκίνητο του, σκουρόχρωμο τζιπ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΤ 82** και εξαφανίστηκε.

Φυσικά οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες με την προσπάθεια του διοικητή  κ. Παπαντωνίου να...τις αποτρέψει από την καταγγελία, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύεται στο facebook.

Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και οι φιλόζωοι καλούν στο Α.Τ. Καματερού για να διαμαρτυρηθούν.

Ο επικίνδυνος άνδρας όχι μόνο εγκατέλειψε τα κουτάβια, πράξη που τιμωρείται από το νόμο αλλά και χειροδίκησε, εξύβρισε και απείλησε τις δύο κυρίες.

Οι Αστυνομικοί δεν απαντούσαν συγκεκριμένα στα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας των φιλόζωων και της Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Αττικής-Σαρωνικού και Προέδρου της Ζωοφιλικής Σαλαμίνας.

Ένας γείτονας ενημέρωσε τους φιλόζωους ότι ο ίδιος δράστης είχε σκοτώσει την μανούλα των μόλις 3 ημερών κουταβιών και ότι είναι ιδιοκτήτης κεντρικής καφετέριας στο Καματερό, όπου είναι γνωστός για την ''ανδρεία'' που δείχνει.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;
1) Να διαμαρτυρηθείτε στο Α.Τ. Καματερού ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος και να συλληφθεί ο δράστης. Τηλ  2102318606 ΚΑΙ 2102388995.
2) Αν γνωρίζετε σκυλίτσα που θηλάζει, να βοηθήσετε κι αυτά τα εννέα κουτάβια να επιβιώσουν! Επικοινωνείστε με 6938483971.
adespoto.gr/facebook