Web Toolbar by Wibiya Σε 1 μήνα θα είμαστε αγνώριστοι! Κανισάκι 1,5 ετών, μικρού μεγέθους ψάχνει μια ζεστή αγκαλίτσα! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σε 1 μήνα θα είμαστε αγνώριστοι! Κανισάκι 1,5 ετών, μικρού μεγέθους ψάχνει μια ζεστή αγκαλίτσα!


Αυτός είναι ο Σωτήρης.Τον βρήκα χθες να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.Είναι σε άθλια κατάσταση, με προχωρημένη ψώρα, γεμάτος πληγές και σημάδια από την ταλαιπωρία.Ποιος ξέρει πόσο καιρό τριγυρνούσε μόνος μέσα στο κρύο ψάχνοντας κάπου να βρει μια ζεστή γωνίτσα? Σήμερα τον εξέτασε κτηνίατρος, του έκανε μια ένεση για την ψώρα,χαπάκι για τα παράσιτα και κάναμε το πρώτο(?) μας εμβόλιο. 
Την Πέμπτη θα κάνουμε ακόμα μια ένεση. Σε 1 μήνα θα είμαστε αγνώριστοι! Είναι ένα κανισάκι μόλις 1,5 χρονών που από μικρός γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής. Δεν ζητάω τίποτα, μόνο κοινοποιήσεις για να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια να τον αγαπήσει όταν θα είναι έτοιμος για υιοθεσία. Πάντως πρέπει να ήταν δεσποζόμενος και να τον πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν ότι είναι άρρωστος μιας και δεν λερώνει μέσα στο σπίτι αλλά γρατζουνάει την πόρτα για να βγει στο μπαλκόνι.
Τι λέτε? Δεν του αξίζουν τα καλύτερα? 
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα στο inbox ή να καλέσει στα ΤΗΛ 6938498319 (ΒΑΣΩ) και 6974514012 (ΣΟΦΙΑ). Θα δωθεί εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος.