Web Toolbar by Wibiya ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ: Ένας ημίαιμος βέρος επαναστάτης! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ: Ένας ημίαιμος βέρος επαναστάτης!

Ο Λουκάνικος, ή Λουκιανός όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ένας επαναστάτης με σπουδαία προσωπικότητα και κότσια αντάξια ενός Έλληνα που δε σκύβει το κεφάλι!
Το Δεκέμβριο του 2008, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, ο Λούκυ όπως τον λένε οι πολυάριθμοι φίλοι του, μπήκε μπροστά από όλους τους διαδηλωτές με παρρησία και έδειχνε τα δόντια του απειλητικά στις πάνοπλες δυνάμεις των ΜΑΤ που πισοπατούσαν! Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για την ανδρεία του, μόνο που δεν πρόκειται για άντρα αλλά για σκύλο!
Ο κανελής τετράποδος, από τότε, πρωτοστατεί σε κάθε εκδήλωση των αγανακτισμένων Ελλήνων, ρίχνεται πρώτος με γενναιότητα στα δακρυγόνα, και τσαμπουκαλεύεται γαυγίζοντας έντονα στα ΜΑΤ!
Με το στεντόρειο γαύγισμά του, ενθαρρύνει τους διαδηλωτές και τρομάζει τις δυνάμεις καταστολής! Την έχει γλιτώσει σαν από θαύμα, γιατί είναι γρήγορος, πανέξυπνος, γενναίος και με άποψη! Είναι ένας ελεύθερα σκεπτόμενος σκύλος που δε γουστάρει αφεντικά και έχει ξεχωρίσει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι εχθροί του, μένοντας πάντα πιστός στο πλευρό τους!
Χαρακτηριστικό επίσης είναι, ότι ενώ φωνάζει και γρυλίζει με όλη του τη δύναμη, συμμετέχοντας πάντα ενεργά στις διαμαρτυρίες, δεν παρεκτρέπεται και δεν έχει επιτεθεί ποτέ στις δυνάμεις των ΜΑΤ όσο κι αν ...του τη δίνουν!
Ο επαναστάτης σκύλος, έχει γίνει σύμβολο των Αγανακτισμένων και πολλές φωτογραφίες και βίντεο που τον απεικονίζουν έχουν τρομερή θεαματικότητα στο διαδίκτυο. Αφιερώματα για τον Λουκάνικο έχουν κάνει τα μεγαλύτερα ξένα ΜΜΕ όπως το BBC,το ΝewsweekLiberation, η Guardian αλλά και πλήθος sites και blogs.
Αξίζει εδώ να πούμε σε όσους πιστεύουν ότι είναι ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, ότι ο Λούκυ δεν είναι ο μοναδικός! Πριν από αυτόν, υπήρξε ο Κανέλλος, ένας άλλος επαναστάτης σκύλος, ο οποίος ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε διαλέξει στρατόπεδο και φρόντιζε σε κάθε φασαρία να δείχνει την απέχθειά του προς την εξουσία συντασσόμενος πάντα με τους διαδηλωτές! Ο Κανέλλος, ζούσε στην περιοχή του Πολυτεχνείου, συμμετείχε στις πορείες και γαύγιζε στους αστυνομικούς! Έφυγε πλήρης ημερών στα 17 του χρόνια για το πάνθεον των Ελλήνων Επαναστατών!
Τώρα, τη θέση του έχει αναλάβει επάξια ο Λουκιανός, ή Λουκάνικος, ή Λούκ!
Θαυμάστε τον:

















































e-fungus.gr