Web Toolbar by Wibiya Κηφισός : Διάσωση σκύλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κηφισός : Διάσωση σκύλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία


Η συγκεκριμένη αδέσποτη φάτσα διασώθηκε από ποτάμι που καταλήγει στον ΚΗΦΙΣΟ, στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Καθόταν και περίμενε βοήθεια σε ένα ανάχωμα με κλαδιά κλπ, κοιτώντας με απορία το νερό να περνάει από μπροστά του ερμητικά αλλά και εμάς από ψηλά που του μιλούσαμε ώστε να νιώθει ότι υπάρχει και έρχεται βοήθεια.
Η έκκληση βοήθειας προς την Πυροσβεστική, όχι απλά δεν καθυστέρησε αλλά ανταποκρίθηκε όσο πιο άμεσα μπορούσε, μετά από κλήση μας στις 10:37πμ στο κέντρο τους.

Για να λέμε και τα καλά και να επαινούμε τους ανθρώπους που είναι συνεπείς στο καθήκον τους και πάνω απ όλα είναι Άνθρωποι.
Συγχαρητήρια για την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών από τον 10ο Σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι εν μέσω βροχής και άλλων δυσκολιών κατά το έργο τους, κατάφεραν να τον ανεβάσουν χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, από το μέρος που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο ποτάμι.
Αν και έτρεμε από το κρύο και τον φόβο, μας ακολούθησε με την βοήθεια μιας κονσέρβας!! Τον στεγνώσαμε, τον ταΐσαμε, του δώσαμε νερό και τον αφήσαμε ελεύθερο να διαλέξει αν θα παραμείνει στον χώρο μας. Δυστυχώς, ο νεαρός έφυγε μετά από αρκετή ώρα, μάλλον για να αναζητήσει την παρέα του, ποιος ξέρει? Πάντως σε περίπτωση που επιστρέψει, θα τον περιμένει ένα πιάτο φαί απ όλους μας και ένα μπολ με καθαρό νερό για να σβήσει την δίψα του.
Άλλος ένας φίλος μας γλύτωσε τον θάνατο από πάρα πολύ κοντά, βέβαια με αυτά που ακούμε τελευταία, θέλω να πιστεύω ότι θα γλυτώσει και απ όλους τους υπόλοιπους κάφρους αυτής της χώρας.
  

adespoto