Web Toolbar by Wibiya Ο Γιάννης Δημαράς και το Άρμα Πολιτών υπέρ των αυστηρών ποινών για κακοποιήσεις αδέσποτων ζώων ~ Dog Lover Blogspot

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιάννης Δημαράς και το Άρμα Πολιτών υπέρ των αυστηρών ποινών για κακοποιήσεις αδέσποτων ζώων

υπέρ των αυστηρών ποινών για κακοποιήσεις αδέσποτων ζώων και για κάθε εμπορική εκμετάλλευσή τους

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια προστασίας των ζώων και των δικαιωμάτων τους και επικροτούμε κάθε ρύθμιση του νέου υπό ψήφιση νομοσχεδίου, η οποία προβλέπει αυστηρότατες ποινές για όσους κακοποιούν και βασανίζουν ζώα ή για όσους εκμεταλλεύονται εμπορικά...

τα αδέσποτα κατοικίδια με τις μαζικές μεταφορές τους από τη χώρα μας σε άλλες χώρες της Ευρώπης κατά παράβαση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών.

Αυτη η διαδικτυακή ανέλεγκτη εμπορευματοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων ζώων συντροφιάς με σκοπό τις "υιοθεσίες", στην οποία ενέχεται και η χώρα μας, ουδέποτε εγγυήθηκε την τύχη των πάμπολλων μη "υιοθετημένων" ζώων.

Εξάλλου, πρέπει το Ελληνικό κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του με σωστά μέτρα για την ουσιαστική προστασία των μικρών αδέσποτων φίλων και συγκατοίκων μας , για την ορθή λειτουργία περισυλλογής , στείρωσης και μέριμνάς τους, για τις πλήρως ελεγχόμενες και ασφαλείς υιοθεσίες τους και για τη συστηματική ενημέρωση όλων των πολιτών.

Γιάννης Δημαράς
Ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄ Αθήνας
Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών 


animalspress