Web Toolbar by Wibiya Κρεβάτια για σκύλους στα πιο απίθανα σχέδια! ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κρεβάτια για σκύλους στα πιο απίθανα σχέδια!

Πάνε οι εποχές που το κρεβάτι ενός σκύλου ήταν ένα απλό μαξιλάρι, ή ένα χαλάκι. Ορισμένοι σχεδιαστές επίπλων μετέτρεψαν τα τελευταία χρόνια τον ύπνο του σκύλου σε πραγματικό έργο τέχνης. Πλέον τα κρεβατάκια των σκύλων ξαφνιάζουν και εκπλήσσουν με τα σχέδια, τα χρώματα και την πρωτοτυπία τους. Παρακάτω επέλεξα με μεγάλη δυσκολία δείγμα από 6 κρεβάτια σκύλων. Το link ανήκει στην εταιρία που τα φτιάχνει, ώστε να μπορείτε μέσα σε λίγες μέρες να αποκτήσετε το ιδανικό κρεβάτι για το σκυλάκι σας.


Σκύλος μέσα σε παντόφλα. Ιδανικό για σκυλάκια μεσαίου μεγέθους.



Όσοι από εσάς θέλετε να συνδυάσετε ομορφιά με λειτουργικότητα το παρακάτω κρεβατάκι σκύλου μάλλον θα κάνει την δουλειά του πολύ καλά!


             
Σε σχέδιο κούνιας το παρακάτω κρεβάτι εξυπηρετεί σκυλιά μεγάλου μεγέθους
               

Κάθε σπίτι έχει συνήθως ένα ή δύο υλικά τα οποία κυριαρχούν μέσα στο σπίτι. Εάν στο δικό σας σπίτι κυριαρχεί το γυαλί ή εαν απλά σας αρέσει σαν υλικό τότε το συγκεκριμένο κρεβάτι θα σας ανταμείψει. Είναι υπερυψωμένο με μαλακό στρώμα.



Το συγκεκριμένο κρεβάτι εκπέμπει γλυκύτητα. Εάν έχετε σκυλίτσα  μικρού μεγέθους θα ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο για τα γενέθλια της.



Εάν σας αρέσουν τα μινιμαλ έπιπλα, χωρίς πολλά χρώματα και περιττές λεπτομέρειες, το παρακάτω κρεβάτι είναι ότι πρέπει για το γούστο σας.  Είναι καλύτερο για μεσαίου μεγέθους σκυλάκια.


Τα σχέδια που σας έδειξα είναι ομολογουμένως αρκετά ακριβά για την τσέπη των περισσότερων από εμάς. Ακόμα και αν δε μπορείτε να πληρώσετε για να αποκτήσετε τα παραπάνω κρεβάτια, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Γιατί να μην φτιάξετε εσείς ένα παρόμοιο κρεβάτι χρησιμοποιώντας παλιά έπιπλα και υλικά? Ακόμα όμως και αν αυτό είναι αδύνατο, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε! Τα σκυλιά δεν αγαπούν τα αφεντικά που τους αγοράζουν ακριβά αξεσουάρ και κρεβατάκια αλλά τα αφεντικά που είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Ακόμα και ένα χαλάκι ή ένα δικό σας παλιό μαξιλάρι μπορεί να κάνει το σκυλάκι σας πολύ ευτυχισμένο!!!


koutavaki.blogspot.com