Web Toolbar by Wibiya Νέα Σάντα Ν. Κιλκίς: Εγκαταλείπουν τα ζώα στο έλεος της φόλας - Ο Δήμος αμέτοχος στο πρόβλημα ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Νέα Σάντα Ν. Κιλκίς: Εγκαταλείπουν τα ζώα στο έλεος της φόλας - Ο Δήμος αμέτοχος στο πρόβλημα

Μεταφέρουμε επιστολή κατοίκου της περιοχής που λάβαμε μόλις χθες:

"Γεια σας,

ονομάζομαι Κ. Γ. και θα ήθελα να σας αναφέρω ένα τραγικό πρόβλημα στο χωριό Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς. το χωριό έχει πολλά αδέσποτα καθώς πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν τα ζώα τους εκεί και φεύγουν. κάποιοι κάτοικοι του χωριού τηλεφώνησαν στον δήμο κιλκίς (που τώρα ανήκουμε κι εμείς) να τους δηλώσει το πρόβλημα αλλά τους είπαν ότι δεν είναι διατεθίμένοι να στείλουν αυτοκίνητο να τα πάρουν, και μάλιστα τους προέτρεψε να τα μαζέψουν οι ίδιοι και να τα πάνε στο κιλκίς. οι άνθρωποι δεν το έκαναν φυσικά.
από το καλοκαίρι και μετά η κατάσταση΄έγινε χειρότερη μια και κάποιοι (δεν θα τους πω ανθρώπους)΄έριξαν φόλες στην πλατεία του χωριού και πέθαναν μερικά σκυλιά, σήμερα πάλι ακούστηκε ότι ρίξανε αυτές τις μέρες φόλες γιατί κάποιοα σκυλιά "εξαφανίστηκαν". Είναι κρίμα για τα σκυλάκια να τα παραπλανούν και να τα θανατώνουν με τέτοιο τρόπο....απευθύνθηκα σε σας γιατί δεν ξέρω που αλλού να απεύθυνθώ. από τη μμια η κατάσταση είναι τραγική με όλα τα αδέσποτα στην πλατεία του χωριού αλλά και το να τα σκοτώνουμε δεν είναι λύση.
Πριν απο 2 χρόνια έξω από το σπίτι μου τριγυρνούσε ένα αδέσποτο και το πήρα για να σωθεί...τώρα δεν μπορώ να το βγάλω ούτε βόλτα έξω γιατί δεν ξέρω αν θα φάει κάτι που θα τον σκοτώσει. Σκέφτηκα να πάρω και στον δήμο αλλά θα μου δίνανε την ίδια απάντηση..,, δεν ξέρω αν μπορείτε να κάνετε κάτι αν και θα το ευχόμουν..
σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας."

Έχουμε στη διάθεσή μας τα στοιχεία της για όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει με την ίδια και να βοηθήσει.

facebook.com