Web Toolbar by Wibiya Κατοικίδια και νέες γνωριμίες ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κατοικίδια και νέες γνωριμίες

Κατοικίδια και νέες γνωριμίεςΤι σχέση μπορεί να έχουν οι τετράποδοι φίλοι μας με τις δικές μας νέες γνωριμίες; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ολοένα και περισσότεροι Βρετανοί χρησιμοποιούν τα κατοικίδια τους για να κάνουν καινούριες γνωριμίες. Έχουμε δει πολλές φορές τέτοιου είδους σενάρια στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο φαίνεται πως τα σενάρια αυτά γίνονται αληθινά και στον πραγματικό κόσμο όλο και περισσότερο.

Η συγκεκριμένη έρευνα όμως μαρτυρά πως το ποσοστό των γυναικών που προχωρά σε μια τέτοια ενέργεια είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των αντρών, 36% έναντι μόλις 15% για τους άντρες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των γυναικών είναι ευκολότερο να προσεγγίσουν έναν άντρα που έχει βγάλει βόλτα το σκύλο του, ενώ για τους άντρες απ’ότι παραδέχονται είναι θέμα της εικόνας που θεωρούν ότι εκπέμπουν όταν έχουν ένα ζωάκι, αυτή του ελκυστικού, υπεύθυνου και αφοσιωμένου.
Όσον αφορά ένα ραντεβού, το 1/5 των αντρών θεωρεί πως με ένα καλά εκπαιδευμένο σκύλο ο οποίος μπορεί να φερθεί αναλόγως στην κοπέλα που τους ενδιαφέρει είναι πιθανότερο να το εξασφαλίσει. Από την άλλη οι γυναίκες πιστεύουν κατά 69% πως τα ζώα είναι μια αφορμή για να προσεγγίσουν κάποιον και να αρχίσουν μια συζήτηση.

 Εντύπωση προκαλεί το γεγονός αναφοράς της έρευνας σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των ζώων (όπως π.χ. αν ένας σκύλος είναι πιο τριχωτός και μεγάλος σε μέγεθος) τα οποία όπως μας πληροφορεί τα καθιστούν πιο δημοφιλή στη λίστα των ζώων <<εργαλείων>> για φλερτ.
Είναι πολύ όμορφο να μαθαίνεις για ιστορίες ανθρώπων που ήρθαν κοντά μέσω ενός τετράποδου, να μην ξεχνάμε όμως να τους ανταποδίδουμε όλα όσα μας προσφέρουν και φυσικά να μένουν δίπλα μας για πάντα!!!

webpet