Web Toolbar by Wibiya Πέλλα: Γέμισαν φόλες την Σκύδρα ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πέλλα: Γέμισαν φόλες την Σκύδρα

Ο φαρμακοποιός του χωριού έτρεχε να σώσει τα φωλιασμένα ζώα! Κάτοικος της Δάφνης Σκύδρας στην Πέλλα κατήγγειλε στον φιλοζωικό σύλλογο Αριδαίας στην σελίδα του στο facebook, ότι στην περιοχή ασυνείδητοι έχουν ρίξει φόλες. Η καταγγελία έχει ως εξής, όπως μας ενημερώνουν μέσα email προς το adespoto.gr, οι Φιλόζωοι Εθελοντές Σκύδρας:

«Είμαι κάτοικος της Δάφνης του Δήμου Σκύδρας, την τελευταία εβδομάδα έχουν γεμίσει το χωριό με φόλες με αποτέλεσμα πολλά σκυλάκια να πεθαίνουν στο δρόμο αβοήθητα. Πότε επιτέλους θα τιμωρηθούν αυτοί οι ασυνείδητοι; Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η αποτρόπαια πράξη; Ζητώ την άμεση βοήθεια σας ώστε να βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό και να σώσουμε τις ζωές των πιο πιστών φίλων των ανθρώπων!»

Στην ερώτηση πόσα ζώα έχουν δηλητηριαστεί και αν ήταν αδέσποτα η απάντηση ήταν:

«Αδέσποτα ζωάκια είναι. Ευτυχώς κάποια από αυτά έσωσε ο φαρμακοποιός του χωριού που τους χορήγησε το αντίδοτο για την φόλα. Πρέπει να είναι 5 σκυλιά αυτά που έχουν πεθάνει αλλά δεν είμαι βέβαιη για τον αριθμό που σας αναφέρω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.»

Η φιλοζωική ομάδα της Σκύδρας καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την αποτρόπαιη αυτή πράξη και δηλώνουμε ότι θα ενημερώσουμε σχετικά το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και τον Δήμο Σκύδρας.


** Το σκυλάκι της φωτογραφίας είναι ένα απο τα θύματα του ασυνείδητου "συμπολίτη" μας, το οποίο όμως σώθηκε χάρις την έγκυρη παρέμβαση και φροντίδα το φιλόζωου και μέλους των Ζωόφιλων Εθελοντών Σκύδρας, συμπολίτη μας, ο οποίος το φιλοξενεί και το φροντίζει! Αξίζει να σημειωθεί οτί το σκυλάκι δεν πειράζει κανέναν και αν και είναι φιλικό δεν εμπιστεύεται ή πλησιάζει εύκολα τους ανθρώπους!

adespoto.gr