Web Toolbar by Wibiya Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αριδαίας στο πρόγραμμα υιοθεσιών της Pedigree ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αριδαίας στο πρόγραμμα υιοθεσιών της Pedigree

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!
Υιοθετήστε με υπευθυνότητα ένα αδέσποτο ζώο από τον φιλοζωικό σύλλογο Αριδαίας και θα έχετε δωρεάν τροφή για τον νέο σας, ανεκτίμητο, τετράποδο φίλο για τους επόμενους έξι μήνες, από την εταιρεία MARS HELLAS A.E.!

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την σελίδα http://pedigree.gr/pedigree/el-GR/Pedigree-Adoption-Program/6-months-free-food.asp, να διαβάσουν και να αποδεχθούν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα και να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία της ειδικής φόρμας της αίτησης συμμετοχής.


Απαραίτητη προυπόθεση είναι η τοποθέτηση μικρό-τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα), ο αριθμός του οποίου θα είναι καταχωρημένος στο όνομά σας. Ο σύλλογος Ελλήνων Κτηνιάτρων και ο σύλλογός μας, θα πρέπει να διαθέτουν αντίγραφα του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (δίνονται από τον κτηνίατρο που τοποθετεί το μικρό-τσιπ) για να είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την καταχώρηση του αριθμού του μικρό-τσιπ στο όνομά σας.


Ο τρόπος συμμετοχής έχει ως εξής:


-Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει υιοθετήσει ένα σκύλο μέσω του συλλόγου μας, ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα και να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής μέσα σε 1 μήνα από την ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης.


-Ως ημερομηνία υιοθεσίας θεωρείται η ημερομηνία καταγραφής του μικροτσίπ στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη, όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης ή αντίγραφα αυτού.


-Εφόσον τηρούνται οι όροι του προγράμματος και η αίτηση γίνει δεκτή, η εταιρία επικοινωνεί με τον αιτούντα και στέλνει εφάπαξ μέσα σε 30 ημέρες από τη στιγμή που η αίτηση γίνει δεκτή, τροφές Pedigree® διάρκειας 6 μηνών. Η ποσότητα της τροφής που θα στέλνεται υπολογίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφής των προϊόντων και το βάρος του υιοθετημένου σκύλου (το οποίο δηλώνεται στη φόρμα της αίτησης).


Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, από την εταιρεία Mars, η οποία στηρίζει το θεσμό της υιοθεσίας σκύλων χωρίς σπίτι και ενισχύει το δύσκολο
έργο του συλλόγου μας!

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!