Web Toolbar by Wibiya Εκστρατεία της PETA προς τα παιδιά:Θα τρώγατε το σκύλο σας τα Χριστούγεννα; ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκστρατεία της PETA προς τα παιδιά:Θα τρώγατε το σκύλο σας τα Χριστούγεννα;

Η PETA, η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων,γνωστή για τις καμπάνιες ευαισθητοποίησης της που προκαλούν, αυτή τη φορά προσκαλεί τα παιδιά να σκεφτούν αν είναι σωστό να φάνε γαλοπούλα τα Χριστούγεννα αφού δεν θα έτρωγαν το...σκύλο τους.
Η αφίσα που βλέπετε κυκλοφόρησε την Δευτέρα και δείχνει ένα σκυλάκι σε σώμα γαλοπούλας.
Με το σύνθημα Παιδιά, αφού δεν θα τρώγατε το σκύλο σας, γιατί να φάτε γαλοπούλα; ...
Οι γαλοπούλες μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένα ζώα σε εμάς όσο τα σκυλιά και οι γάτες αλλά έχουν την ίδια ικανότητα να πονούν και να υποφέρουν κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά, λέει ο υπεύθυνος για τις καμπάνιες A.Byrne.
Υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν θέλουν να βλέπουν ένα νεκρό πουλί ή ένα κοτόπουλο στο πιάτο τους.
Η ΠΕΤΑ θα τοιχοκολλήσει δεκάδες τέτοιες αφίσες κοντά στα σχολεία σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ από τη Νεμπράσκα και το Όρεγκον μέχρι το Μεξικό και το Τενεσί ώστε να προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των παιδιών και των γονιών τους ώστε να μάθουν από πού προέρχονται τα πουλιά και πώς σκοτώνονται για να γίνουν τροφή.
Έτσι στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τον πόνο που νιώθουν όλα τα ζώα που σφάζονται για να καταναλωθούν από τον άνθρωπο και τα οποία δεν θα έπρεπε να θεωρούνται κάτι το διαφορετικό από τα σκυλάκια ή τις γάτες που έχουμε στο σπίτι μας.
zophoros.ning.com