Web Toolbar by Wibiya Αποκατάσταση της σχέσης σας με τον σκύλο σας ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αποκατάσταση της σχέσης σας με τον σκύλο σας

Ο τομέας της αποκατάστασης, της σχέσης σας, με τον σκύλο σας, αφορά κυρίως εσάς και σκοπό έχει, να σας κάνει να καταλάβετε ποια είναι τα λάθη εκείνα, στη συμπεριφορά σας, που οδήγησαν τελικά το σκυλί, στο να σας αγνοεί, να σας προκαλεί και τελικά να καταφέρνει να ορίζει καταστάσεις και πράγματα, που θα έπρεπε να ορίζετε εσείς.
Συνήθως, όταν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα λανθασμένα κάποιοι νομίζουν πως η λύση, είναι η εκμάθηση κάποιων εντολών. Αυτό που ονομάζουμε βασική υπακοή… Η βασική υπακοή δεν έχει καμία μα καμία σχέση, με την επίλυση προβλημάτων επιθετικότητας, φοβιών, καταστροφικότητας, ανυπακοής και πρόκλησης σας, από τον σκύλο σας.
Αυτού του είδους τα προβλήματα λύνονται, μόνο με τη γνώση και τη χρήση της φύσης και της ψυχολογίας των σκύλων, ακόμη και αν τα σκυλιά δεν γνωρίζουν καμία εντολή και είναι ενήλικα ή υπερήλικα.
Μην περιμένετε σεβασμό και ανταπόκριση από το σκυλί σας, επειδή έμαθε τι σημαίνει το κάτσε… Νομίζω είναι ξεκάθαρο!
Η αποκατάσταση της σχέσης σας, με τον σκύλο σας δεν έχει καθόλου να κάνει με βία, φωνές, τραβήγματα και τέτοιου είδους χειρισμό. Το PetLife.gr, με την μέθοδο της αποκατάστασης, θα σας κάνει να κατανοήσετε σε βάθος, με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να ηγηθείτε και να διατηρήσετε την θέση αυτή, στην αγέλη που έχετε δημιουργήσει με τον σκύλο σας.

petlife.gr