Web Toolbar by Wibiya ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ.. ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ..

Η έκκληση ήρθε απο την Πόπη Παπακωνσταντίνου η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων αφού δεν προσπέρασε την κακοποίηση που είδε με τα μάτια της:
"Popi Papakonstantinou Χτες στο κτηνιατρείο(Χαλκίδα) ,έγινα μάρτυρας μια φρικτής σκηνής.Μια γυναίκα μπήκε κρατώντας ένα μικρό σκυλάκι με τα εντόσθιά του όλα να κρέμονται...!!! Είπε ότι το μαχαίρωσε η κόρη της,άτομο με ψυχολογικά προβλήματα..."
Η Maria Niva κοινοπίησε την έκκληση και το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ έχοντας ήδη ζήσει τη φρίκη της κακοποίησης με το περισταττικό στο Π. Φάληρο δεν μπορούσε να την αγνοήσει. Σε άψογη συνεργασία με το κτηνιατρείο VET CLINIC - ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΛΙΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην Χαλκίδα και την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία που για μια ακόμα φορά ήταν στο πλευρό μας αρωγός στην καθοδήγηση χειρισμού του περιστατικού το κουταβάκι θα είναι απο αύριο στα χέρια μας!Το κόστος του χειρουργείου ανέρχεται στα 160 ευρω και θα τα καλυψει το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ με Shopping Therapy!

Θα φιλοξενηθεί προσωρινά απο την Πόπη και την ευχαριστούμε πού για μια ακόμη φορά! Αν κάποιος θα ήθελε να προσφέρει φιλοξενία ή ακόμα καλύτερα υιοθεσια για την ταλαιπωρημένη κουταβούλα που τόσο νωρίς γνώρισε τη σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου είδους μπορεί να επικοινωνήσει με jkallergi@hotmail.com & 6932297236