Web Toolbar by Wibiya Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το έγκλημα στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το έγκλημα στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου


Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011, όπως έχει ήδη δημοσιευθεί σε site, στο χωριό Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου δύο σκυλιά βρέθηκαν κρεμασμένα. Τα ζώα εντοπίστηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, και ο τρόπος της βάναυσης θανάτωσης τους ήταν εύκολο να διαπιστωθεί. Στον τόπο του μαρτυρίου πήγε και η Αστυνομία και η Σήμανση για να συλλέξει στοιχεία.

Τα σκυλιά έφεραν λουρί στο λαιμό τους, όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι, αλλά συνήθως τα ιδιόκτητα ζώα στη «λεβεντογέννα» Κρήτη είναι συνήθως τα πρώτα θύματα διαφωνιών, διαφορών και βεντέτας. Τα δύστυχα ζώα πλήρωσαν με τη ζωή τους την τρέλα που κουβαλάει ο δράστης του εγκλήματος.
Η σιωπή εκείνων που γνωρίζουν δεν μπορεί να καλύψει και αυτό το έγκλημα. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε αλληλέγγυοι απέναντι σε συντοπίτες μας που βασανίζουν ασύστολα τα ανυπεράσπιστα ζώα.
Αυτός που είναι ικανός να φερθεί με τέτοια βαρβαρότητα σ’ έναν σκύλο, σε μια γάτα, που ενδεχομένως τον «ενόχλησε», φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε εσάς ή στο παιδί σας αν «ενοχληθεί» και από την δική σας παρουσία!

zoosos.gr