Web Toolbar by Wibiya Τα ζώδια των σκύλων μας!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τα ζώδια των σκύλων μας!!!

ΚΡΙΟΣ
Μεγαλόκαρδα κι αυταρχικά τα σκυλάκια που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού. Πρωτοστατούν σε μάχες ισχύος, θαρραλέα με δυνατή θέληση και έντονο παρορμητισμό. Έχουν ανάγκη να γυμνάζονται, εκπαιδεύονται εύκολα αλλά όχι εξαντλητικά. Γρήγορα επανέρχονται μετά από χτυπήματα ή τραυματισμούς. Το στυλ τους είναι εφηβικό και μεταδίδουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα τους είναι η ανυπομονησία και ίσως μερικές φορές οι βάρβαροι τρόποι τους, είναι όμως πιστά και αφοσιωμένα.
ΤΑΥΡΟΣ
Υπομονή και πείσμα ο συνδυασμός που χαρακτηρίζει τα Ταυράκια του Ζωικού Βασιλείου. Ήπιων τόνων, μερικές φορές σε πλήρη ακινησία, μαχμουρλίδικα, σπανίως βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους αν δεν είναι σίγουρα για το αποτέλεσμα. Όμως μερικές φορές αν τύχει και θυμώσουν (σπάνια γίνεται αυτό), αλίμονο σε εκείνον που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Μα πάνω απ’ όλα μην χαλάτε την ησυχία τους όταν τεμπελιάζουν. Αγαπούν τις νοστιμιές και ίσως παρεκτρέπονται πολλές φορές στις απολαύσεις των γεύσεων. Χαρούμενα, κοινωνικά, τρυφερά μπορείτε να τα εμπιστευθείτε και να γίνετε οι καλύτεροι φίλοι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα Διδυμάκια είναι εκείνα τα σκυλάκια που ανακαλύπτουν τις ποικίλες διαφορές της ζωής τους και τις χαίρονται. Είναι έξυπνα, σπιρτόζικα, επικοινωνιακά. Λατρεύουν τις μετακινήσεις, τα ταξιδάκια του Σαββατοκύριακου, την κουβέντα, τις πολλές συναναστροφές με οποιονδήποτε, τις ατέλειωτες και συχνές βόλτες. Συμπεριφέρονται σαν τις πεταλούδες, ζωηρά, ανέμελα, περίεργα και πολλές φορές διασκεδαστικά. Είναι πιστά όσο κρατά η περιήγηση… γι’ αυτό προσαρμοστείτε στο ταξίδι τους, είναι συναρπαστικό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα γνωστά σε όλους συναισθηματικά Καρκινάκια αλλά συγχρόνως και τα πιο γκρινιάρικα. Ακόμη και τα όνειρά τους είναι ταραγμένα λόγω της μεγάλης τους ευαισθησίας. Κατάλληλα ζωάκια για οικογένεια κι αν είναι δυνατόν πολυπληθή. Εκεί ακριβώς νιώθουν ασφάλεια και ευτυχώς κερδίζουν με τη βαθιά αγάπη που τρέφουν για τα μέλη της. Δένονται μέχρι τελευταίας πνοής μαζί της. Τα διακρίνει προθυμία και οι αντιδράσεις τους είναι ενστικτώδεις. Αν τα  αγαπήσετε όπως τα παιδιά - απλά δώστε τους αυτόν τον τίτλο - θα τα ξετρελάνετε, κι αυτά με τη σειρά τους θα σας ανταμείψουν με την τρυφερότητά τους.
ΛΕΩΝ
Οι σπουδαίες προσωπικότητες των τετραπόδων. Μεγαλόπρεπα, υπεύθυνα, αφοσιωμένα και ιδιαίτερα εκφραστικά. Οι θεατρίνοι του ζωδιακού με την καλή έννοια. Θα κάνουν ότι περνά από το…. πόδι τους, προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Τους αρκεί να βρίσκονται πάντα «επί της σκηνής». Ζωάκια κατάλληλα για πασαρέλα, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να μη σας πάρουν τον αέρα. Η ισχυρή προσωπικότητά τους χρειάζεται συνεχή επιβράβευση μέσα από χειροκροτήματα, πολλά μπράβο… ε, και κανένα ζουμερό κόκαλο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα σκυλάκια της προσφοράς… στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Φαίνονται δύστροπα στην έναρξη της συμβίωσης, όμως είναι ικανά να φροντίσουν και να προστατεύσουν τους χρήζοντας βοήθεια από το δυνατό ένστικτο που διαθέτουν. Έξυπνα, λίγο ντροπαλά, ίσως και επιφυλακτικά με εκείνους που δεν γνωρίζουν. Λατρεύουν την καθαριότητα και την τάξη στις καθημερινές τους ανάγκες, (μπορεί να γίνουν πιεστικά), αλλά αφοσιωμένα, συνετά και κεφάτα όταν νιώθουν ασφαλή.
ΖΥΓΟΣ
Ήρεμα, γλυκύτατα, ομορφούλικα, ιδιαίτερα κοινωνικά με όλους σχεδόν και πολύ συχνά τρυφερά. Σκυλάκια που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν καταπληκτικοί σύντροφοι. Μπορείτε εύκολα να τους εμπιστευθείτε τα παιδιά. Προτιμούν τις βόλτες πάντα με παρέα, δεν είναι ότι καλύτερο για  φύλακες εκτός αν είναι ζευγάρι. Ενεργητικά, έξυπνα και αποφεύγουν τους καβγάδες. Απολαμβάνουν την επικοινωνία και επιδιώκουν να τα έχουν με όλους καλά… σκύλοι πολιτικοί ή διπλωμάτες δηλαδή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «δυνατά» σκυλιά του ζωδιακού, οι τετράποδοι φίλοι μας των άκρων. Κατέχουν τέτοια δύναμη που αν έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα γίνονται οι άγρυπνοι φύλακες. Είναι δύσπιστοι με τους ξένους κι αν κάτι δεν τους αρέσει είναι πάντα έτοιμοι να επιτεθούν. Αποφασιστικά, παθιασμένα, προκλητικά με το παραμικρό ικανά να φέρουν σε δύσκολη θέση ακόμη κι όσους δε συμπαθούν. Δεν επικοινωνούν εύκολα και δε συμβιβάζονται ούτε με «δολώματα». Είναι απόλυτα αφοσιωμένα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα σκυλάκια με μεγάλα αποθέματα θάρρους, ανοιχτόμυαλα αλλά και υπερβολικά ανεξάρτητα. Ο περιορισμός τα κάνει να μελαγχολούν. Αγαπούν τις μεγάλες εκτάσεις, τη φύση, λατρεύουν τα μεγάλα ταξίδια και δε σταματούν μέχρι και τα βαθιά γεράματά τους να αποκομίζουν «εμπειρίες και γνώση». Είναι ιδιαίτερα ευγενικά στους τρόπους και στη συμπεριφορά, ενθουσιώδη και συνεργάσιμα όταν βρίσκονται στους χώρους που «αναπνέουν». Αν τα τετράποδα φιλαράκια σας τυχαίνει να είναι και κυνηγετικά, τότε πετύχατε το σωστό συνδυασμό.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Τα διακρίνει υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή σε όποια αποστολή τους αναθέσετε. Τα φώτα της δημοσιότητας δε στρέφονται πάνω τους, όμως τα «οικογενειακά» φώτα είναι εκείνα που τα έλκουν λόγω της άψογης συμπεριφοράς τους. Σκυλάκια κατάλληλα να ζουν μακριά από τις πόλεις. Πανέξυπνα, πειθαρχικά το αίσθημα του καθήκοντος φαίνεται να είναι γραμμένο στο μέτωπό τους. Κατάλληλα για να σταθούν όπου χρειάζεται να επιβληθεί τάξη γιατί είναι ακούραστα και πολύ προσγειωμένα. Δε φοβούνται, γι αυτό γίνονται εξαιρετικοί φύλακες αλλά και πιστοί σύντροφοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι, οι σκύλοι-αληθινοί φίλοι. Πολύ αφοσιωμένοι, τρυφεροί, χαριτωμένοι αλλά επιθετικοί ή ψυχροί με τους ξένους. Δεν αποκλείεται και η φυσική εμφάνισή τους ή συμπεριφορά τους να εκπλήσσει πολλές φορές γιατί διαθέτουν κάτι φουτουριστικό. Οι σκύλοι μιας άλλης εποχής, που ίσως δεν μπορούμε ακόμη να φανταστούμε. Συνήθως, όταν είναι νευρικοί το μόνο που θέλουν είναι να τους αφήσετε στην ησυχία τους. Είναι τα φιλικο-αναρχικά ανθρωποειδή τετράποδα.
ΙΧΘΕΙΣ
Τα ευαίσθητα, πονόψυχα και ρομαντικά σκυλάκια είναι εκείνα που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων. Χαρούμενα, ζωηρά και έξυπνα αλλά χρειάζονται ίσως λίγο παραπάνω την προσοχή σας και την ιδιαίτερη φροντίδα σας. Έτοιμα να πέσουν στη φωτιά για σας όταν παίρνουν υπερβολική αγάπη. Εξαρτημένα στην κυριολεξία λόγω συνεχούς υπερβολικής συναισθηματικής φόρτισης. Μπορεί να τα δείτε να αναστενάζουν, ή να «κλαίνε» τη μια στιγμή και την άλλη, με ένα χάδι και μόνο να σας «χαμογελούν». Είναι τα τετράποδα που ξέρουν να μιλούν στην καρδιά σας.

interpet.gr