Web Toolbar by Wibiya Σκύλος σα «μούμια» εντοπίστηκε και πάλι στον Ασπρόπυργο ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σκύλος σα «μούμια» εντοπίστηκε και πάλι στον Ασπρόπυργο

Διαβάζουμε στο http://trupokarudos.com ότι την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε σε αυτή την φριχτή κατάσταση αυτό το δύστυχο ζώο, το οποίο εκείνοι που το μάζεψαν για να το σώσουν το ονόμασαν Λάζαρο.
Πρόκειται για ακόμα ένα σκυλί, που πάσχει από προχωρημένη μορφή της σαρκωπτική ψώρα και ίσως από ελρείχια.  Μπορεί ο Λάζαρος να μοιάζει με φάντασμα, όμως αποδεδειγμένα υπάρχουν περιστατικά, όπως εκείνο του Μανώλη (που εντοπίστηκε και αυτός στον Ασπρόπυργο εξίσου χάλια και σώθηκε), που αποδεικνύουν πως αυτά τα σκυλιά μπορούν να επιβιώσουν και να είναι υγιή, αρκεί να δεχθούν την απαραίτητη φροντίδα και θεραπεία.
Ο Λάζαρος θα φιλοξενηθεί σε πανσιόν μέχρι το πέρας της θεραπείας και από εκεί και πέρα θα πρέπει να βρεθεί για εκείνον ένα καλό σπίτι. Τι λέτε; Θα του στερήσουμε αυτήν την ευκαιρία; Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6976556403 (Πένυ),6976886565 (Σμαράγδα).
Επειδή πρόκειται για το δεύτερο τόσο σοβαρό περιστατικό με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα στην ίδια περιοχή, μήπως αυτό σημαίνει κάτι;
 

zoosos.gr