Web Toolbar by Wibiya Χαρίζεται η Κρίστα!! ~ Dog Lover Blogspot

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χαρίζεται η Κρίστα!!


Η Κρίστα είναι ένα υπέροχο κουτάβι 2,5-3 μηνών που βρέθηκε στο δρόμο και είτε το έσκασε είτε κάποιος ανίδεος το παράτησε, ψάξαμε αρκετά για τους ιδιοκτήτες αλλά κανείς δε τη ζήτησε, και δεδομένου ότι έχουμε ήδη 2 σκυλάκια την χαρίζουμε να αποκτήσει δικιά της οικογένεια...θα γίνει μεσαίου μεγέθους και μάλλον καρδαμωμένη.

Είναι πανέξυπνη και στη βασική εκπαίδευση ανταποκρίνεται εξαιρετικά έχοντας ήδη μάθει σε μια μέρα (2 δεκάλεπτα) να κάθετε να δίνει το χέρι της και να ξαπλώνει. Είναι γεμάτη ενέργεια και πολύ παιχνιδιάρα που σημαίνει ότι καλό θα ήταν ο μέλλον σκυλομπαμπάς ή -μαμά να είναι ενεργοί και να έχουν όρεξη για πολλά!!!

Τώρα εγώ δεν είμαι εκπαιδευτής η εκτροφέας αλλά το σκυλάκι μου μοιάζει με πιτ μποουλ , μπορεί να είναι καθαρόαιμο μπορεί ημίαιμο πάντως τη φατσούλα και το κορμί το έχει , λίγο στο τρίχωμα μου τα χαλάει όπου είναι ίσως 0,5-1 εκατοστό πιο μακρύ... Αν θέλετε ένα σύντροφο , η ένα σκυλί για οικογένεια και για παιδάκια πιστεύω ότι είναι ιδανικό σκυλάκι!Θα προτιμηθεί οικογένεια για την υιοθεσία.

τηλέφωνο επικοινωνίας 6942012952 Στέλιος