Web Toolbar by Wibiya Κλασική Μουσική για να ηρεμήσουν τα αδέσποτα σκυλιά ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κλασική Μουσική για να ηρεμήσουν τα αδέσποτα σκυλιά

Καταπραύνει τα ζώα σύμφωνα με την Animal Welfare League

Εκτός από κατευναστική γιά το ... άγριο κτήνος , η μουσική έχει αποδειχθεί επίσης ότι χαλαρώνει τα σκυλιά. Στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας, αδέσποτα σκυλιά θα ακούν κλασική μουσική γύρω από το ρολόι, χάρη στη βοήθεια του Συνδέσμου Ευημερίας των Ζώων.

... Ο Μπετόβεν και ο Μότσαρτ έχουν αληθηνά μυαλά για αιώνες, αλλά τώρα έχουμε νέους οπαδούς, άστεγους σκύλους και γάτες.

Το καταφύγιο ζώων Η καλή διαβίωση των ζώων Συνδέσμου στο Wingfield έχει δημιουργήσει ένα σύστημα διανομής μουσικής - χάρη στην εθελοντική και πρώην ABC, τεχνικός Steve Hughes - να παίζει κλασική μουσική όλο το εικοσιτετράωρο.

Μελέτες έχουν δείξει ότι μέ την κλασική μουσική μπορούν να χαλαρώσουν τα ζώα, ενώ επίσης, τά βοηθά να αντιμετωπίσουν το άγχος αποχωρισμού.

Οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι η κατευναστική επίδραση της μουσικής σε σκύλους και γάτες - όπως δύο χρόνια πρίν ο American Βασίλειος staffy - θα αυξήσει τα ποσοστά έγκρισης. "Παίζοντας κλασική μουσική βοηθά στη διατήρηση της προσοχής του σκύλου και της γάτας σε μας, μειώνοντας τα επίπεδα άγχους τους.
Ο διευθυντής φροντίδας των ζώων της AWL είπε:
«Ο φλοιός στον εγκέφαλο των σκύλων είναι μικρότερος και έτσι είναι πιο δεκτικά στην εκμάθηση βασικών τρόπων, μέσα από την εκπαίδευση που τους παρέχουμε. Αυτό τα καθιστά πιο ελκυστικά για το κοινό που θ'ελει να τα υιοθετήσει από εμάς".


Grant Lawrence - Bodhi Thunder
stavretta.blogspot