Web Toolbar by Wibiya Ζήτησαν από τυφλό να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί ο σκύλος οδηγός του γάβγισε!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ζήτησαν από τυφλό να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί ο σκύλος οδηγός του γάβγισε!!

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας. Κατανοητό, και οφείλουμε να τους σεβόμαστε. Αλλά και οι εταιρείες οφείλουν να διδάξουν στο προσωπικό τους της διαφορά που έχει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Σε μία πτήση της US Airways από Φιλαντέλφεια για Λονγκ Άϊλαντ, επιβιβάστηκε την περασμένη Παρασκευή ένας άνθρωπος τυφλός, μαζί με τον σκύλο – συνοδό του. Το ζωντανό αποτελεί ουσιαστικά τα «μάτια» του ανθρώπου και χωρίς αυτό ο τυφλός δεν μπορεί να κινηθεί.

Περιμένοντας να απογειωθεί το αεροσκάφος, η ώρα περνούσε και αφού παρέμειναν επί μία ώρα καθισμένοι στις θέσεις τους όσο το αεροπλάνο βρισκόταν στο διάδρομο, ο σκύλος αναστατώθηκε. Η εκπαίδευση του ήταν αρκετή για να κάθεται ήσυχος στην πτήση αλλά κανείς δεν είχε υπολογίσει ότι μπορεί να υπήρχε τέτοια αναμονή.

Το σκυλί άρχισε να κόβει βόλτες μέσα στο αεροπλάνο και κανείς από τους επιβάτες δεν ενοχλήθηκε. Οι αεροσυνοδοί ζήτησαν από τν τυφλό να ελέγξει τον σκύλο του και να τον βάλει να κάτσει στα πόδια του αλλά ο σκύλος είχε αναστατωθεί και το θέμα εξελίχτηκε σε διένεξη.

Οι αεροσυνοδοί μίλησαν με τους υπεύθυνους της εταιρείας και αποφάσισαν να αποβάλουν τον Άλμπερτ Ρίτσι και τον σκύλο από το σκάφος. Οι υπόλοιποι επιβάτες ξεσηκώθηκαν για αυτή τη συμπεριφορά με αποτέλεσμα η πτήση να ακυρωθεί αφού το πράγμα είχε ξεφύγει και το πλήρωμα εξέφρασε την επιθυμία του να μην ταξιδέψει.

«Κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να μιλήσει και να υψώσει το ανάστημα του για όλους όσους έχουμε προβλήματα κίνησης» είπε ο Ρίτσι όταν η εταιρεία τον κατηγόρησε ότι μίλησε με άσχημο τρόπο στις αεροσυνοδούς.

Οι υπόλοιποι επιβάτες πάντως πήραν όλοι το μέρος του Ρίτσι και όπως έγραψε ένας στο Twitter «αφού μας είχαν μία ώρα μέσα στο αεροπλάνο και περιμέναμε τη σειρά μας, τους πείραξε που το σκυλάκι γάβγισε μία φορά».

Αναμένονται μηνύσεις κατά της εταιρείας που θα τρέχει τώρα και δεν θα φτάνει.

topontiki.gr