Web Toolbar by Wibiya Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα υιοθετήσει την Αγαπούλα; ~ Dog Lover Blogspot

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα υιοθετήσει την Αγαπούλα;

Η Αγαπούλα (αρ. microchip: 900032001639785) είναι ένα θηλυκό, στειρωμένο, 
20 
μηνών χαριτωμένο 
σκυλάκι

Οι τέλειες αναλογίες της (22 κιλά, 82 εκ. μήκος και 63 εκ. ύψος) της εξασφαλίζουν μια πετυχημένη καριέρα μοντέλου!
Μέχρι τώρα έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής της σε σπίτι όπου βρήκε περίθαλψη και αγάπη. Εκεί έμαθε επίσης πως να παραμένει ήρεμη όσο είναι περιορισμένη, πως να συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της βόλτας με ή και χωρίς λουράκι κλπ. Επίσης έχει περάσει λίγους μήνες (περίπου δύο) σε κλουβί φιλοζωικής εταιρείας.


To σκυλάκι έχει υποφέρει αρκετά. Έχει εγχειριστεί δύο φορές στο αριστερό, πίσω ποδαράκι της γιατί το είχε σπάσει από χτύπημα αυτοκινήτου. Εγχειρίστηκε και στο μπροστινό δεξί της πόδι εξαιτίας ενός υγρώματος. Για το λόγο αυτό μερικές φορές πονάει και κουτσαίνει στο πίσω ποδαράκι της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να τρέχει, να παίζει, να ζει κανονικά και να προστατεύει τον χώρο της αλλά και τον χώρο των αγαπημένων της. 


Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι την είχαν εγχειρήσει, δεν απαιτείται να απομακρυνθεί το καρφί που σταθεροποιεί το πόδι της και θεωρείται πλέον ένα υγιέστατο κουτάβι.


Σχετικά με την συμπεριφορά της είναι ένα χαρούμενο, φιλικό, αξιαγάπητο 
σκυλάκι
, το οποίο αγαπά τα παιδιά, τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα (πιθανόν να ισχύει το ίδιο και με τις γάτες). Το όνομα της, Αγαπούλα, εκφράζει ακριβώς αυτό το χάρισμά της να αγαπάει με ανιδιοτέλεια. Της αρέσει πολύ η φύση και είναι κατάλληλη για μεγάλους κήπους ή κτήμα. Η Αγαπούλα είναι εύκολη και σε θέματα διατροφής.

Είναι το τελευταίο από τα επτά αδερφάκια της και προσμονεί να βρεί την οικογένεια που θα της προσφέρει μόνιμα αγάπη και υπεύθυνα φροντίδα.
Θα δοθεί με χαρτί υιοθεσίας, με βιβλιάριο υγείας, και με το τσιπάκι της!

Για όποιον ενδιαφέρεται να υιοθετήσει την Αγαπούλα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (0030)693 713 2921 και (0030)210 35 11 541 ή με email στη δ/νση: eirini.piki@gmail.com