Web Toolbar by Wibiya Ρόδος: Παππούς και εγγονός πυροβόλησαν και σκότωσαν αδέσποτο σκύλο! ~ Dog Lover Blogspot

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: Παππούς και εγγονός πυροβόλησαν και σκότωσαν αδέσποτο σκύλο!

Ούτε η παρουσία των μικρών παιδιών που έπαιζαν σε έναν κοντινό ιδιόκτητο παιδότοπο, των θαμώνων που έτρωγαν σε ένα εστιατόριο και των εργατών που δούλευαν σε μια γειτονική οικοδομή στάθηκε αρκετή για να εμποδίσει έναν ηλικιωμένο και τον εγγονό του να βάλουν στο σημάδι έναν αδέσποτο σκύλο!

Ο 69χρονος παππούς και ο 25χρονος εγγονός του δεν δίστασαν να αρπάξουν τα κυνηγετικά τους όπλα, όταν κλήθηκαν από μια γυναίκα που είδε το τετράποδο να μπαίνει σε οικοδομή της ιδιοκτησίας της στην πόλη της Ρόδου και κατά τη γνώμη της να προκαλεί φθορές. Χωρίς να σκεφτούν ότι μπορούσαν να τραυματίσουν ανυποψίαστα παιδιά ή ενήλικους, πυροβόλησαν τουλάχιστον δυο φορές με σκοπό να θανατώσουν το ανυπεράσπιστο ζώο!

Τα σκάγια προκάλεσαν ζημιές στον παιδότοπο, το εστιατόριο και την οικοδομή, ευτυχώς όμως δεν τραυμάτισαν κάποιον. Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δυο «πιστολέρο» συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, διακεκριμένες φθορές και ζωοκτονία, ενώ κατασχέθηκαν τα δυο κυνηγετικά όπλα, από τα οποία το ένα το κατείχαν παράνομα.

creteplus.gr