Web Toolbar by Wibiya Ρόδος: Έβαλαν το σκύλο στο πορτ μπαγκάζ για να τον μεταφέρουν ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ρόδος: Έβαλαν το σκύλο στο πορτ μπαγκάζ για να τον μεταφέρουν


Απάνθρωπο, ανεύθυνο ή ηλίθιο...ή μήπως και τα τρία; Αυτή είναι η μέθοδος που κάποιος στη Ρόδο θεώρησε σωστή για να μεταφέρει το σκύλο του...

Φιλόζωος οδηγός του από πίσω οχήματος τράβηξε τις φωτογραφίες που δείχνουν το κακόμοιρο σκυλί να είναι εγκλωβισμένο στο πορτ μπαγκάζ του προπορευόμενου Ι.Χ., ελαφρώς ανοιχτό αφού το κρατά δεμένο ένα σχοινί. Το σκυλί βγάζει το κεφάλι του αλλά πιέζεται από το πορτ μπαγκάζ.


Φαίνεται ότι όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε σκυλιά, μικρόσωμα ή μεγαλόσωμα και τα βάζουμε στο πίσω κάθισμα με κάλυμμα για τα καθίσματα ή έστω ένα παλιό σεντόνι, είμαστε χαζοί και υπερευαίσθητοι. Ο κύριος με το συνοδηγό μας διδάσκουν άλλη μέθοδο φορτώματος του σκύλου: στο πορτ μπαγκάζ. Αν το ζώο πηδήξει έξω και τραυματιστεί ή χαθεί, ή ακόμα χειρότερα προκαλέσει ατύχημα ποιός θα είναι ο υπεύθυνος; Φυσικά ο ιδιοκτήτης του ζώου.


Το παλιό όχημα έκανε μάλιστα μεγάλη διαδρομή, σύμφωνα με τον φιλόζωο που τράβηξε τις φωτογραφίες αλλά δυστυχώς δεν είχε τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία. Από το Παραδείσι ως την Ιαλυσό το ζώο ''ταξίδεψε'' με αυτό τον άθλιο τρόπο. Ντροπή. Ας φερόμαστε στα ζώα με λίγο πιο ανθρώπινο τρόπο επιτέλους.

Ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος είναι διαθέσιμος για την εισαγγελία και την αστυνομία αν τους ενδιαφέρει. Το adespoto.gr τα έστειλε ήδη σε φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού.

adespoto.gr