Web Toolbar by Wibiya Λύσσα: Κάποιος βάζει τα πράγματα στην θέση τους ~ Dog Lover Blogspot

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Λύσσα: Κάποιος βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Σε αντίθεση με την Υφυπουργό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ που βλέπουν φαντάσματα γύρo τους και 376 περιστατικά δαγκωμάτων από λυσσασμένα ή λυσσύποπτα σκυλιά και γάτες και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να τρομάξουν τον κόσμο και να αρχίσει η αυτοδικία (φόλες έως πυροβολισμοί σε κάθε τι 4ποδο που κινείται) ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου βάζει τα πράγματα στην θέση τους, με δημόσια δήλωσή του, όπως διαβάζουμε στο newsbeast.gr. 

 Ο κύριος Καράογλου σε κοινή δήλωσή του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαρακόπουλο που αφορούσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ευλογιά των αιγοπροβάτων, ανέφερε ότι η πορεία της λύσσας στην χώρα μας είναι διαρκώς μειούμενη. Το που βρήκαν η Υφυπουργός Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ τα 376 θύματα λυσσασμένων ή λυσσύποπτων ζώων στην χώρα μας, αυτό εξακολουθεί να παραμένει ένα.... λυσσύποπτο μυστήριο που μόνο η ίδια και οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ γνωρίζουν. 

 Η μία και μοναδική αλήθεια είναι ότι στην χώρα μας σε δύο ολόκληρα χρόνια, παρατηρήθηκαν μόνο 4 κρούσματα σε κατοικίδια εκ των οποίων, τα 2 αφορούσαν ιδιόκτητους σκύλους, 1 αδέσποτο σκύλο και 1 αδέσποτη γάτα, όλα στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ μέχρι σήμερα κανένα κρούσμα σε άνθρωπο. Από τα 376 κρούσματα που ανέφερε η κυρία Υφυπουργός και το ΚΕΕΛΠΝΟ, ξέχασαν εσκεμμένα να αναφέρουν ότι κανένα τελικά κρούσμα δεν παρατηρήθηκε. Ούτε σε άνθρωπο ούτε σε ζώο.

happydogsworld.com