Web Toolbar by Wibiya Τα εγκατέλειψε, σώθηκαν και τώρα ψάχνουν σπίτι!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τα εγκατέλειψε, σώθηκαν και τώρα ψάχνουν σπίτι!!!


Με κοίταξες στα μάτια, θα με θυμάσαι για πολύ καιρό... εφιάλτης σου θα γίνω και δεν θα είμαι μόνος μου. Αυτά τα 2 ημίαιμα λυκοσκυλάκια περίπου 4 μηνών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αχώριστοι σε κάθε τους βήμα και κίνηση εγκαταλείφθηκαν μπροστά στα μάτια μας χθες το απόγευμα στη γέφυρα Λυκόβρυσης στην εθνική οδό. 

Το όλο σενάριο από τα πιο απλά, ανοίγουμε την πόρτα του πορτμπαγκάζ, πηδάνε τα ζώα έξω νομίζοντας ότι πάνε βόλτα, μπαίνουμε στο αμάξι και την κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όμως υπάρχει και ο παράγοντας τύχη...και τύχη χθες ήταν που είδαμε την πινακίδα του αυτοκινήτου και τους 3 επιβαίνοντες μέσα σε αυτό. Η ατυχία είναι ότι δεν προλάβαμε να κλείσουμε τον δρόμο ώστε να αποδοθεί άμεσα η δικαιοσύνη ΜΑΣ, αφού πρώτα έπρεπε να σωθεί η ζωή των σκύλων. 

Εγκαταλείφθηκαν λοιπόν, με τα λουράκια τους και φρεσκομπανιαρισμένα... από μια νεαρή κοπέλα που για βοήθεια της είχε τους 2 μεγαλύτερους σε ηλικία (λογικά γονείς της). Δεν μας ενδιαφέρουν οι τραγικές ιστορίες που ίσως ακουστούν στη πορεία και φυσικά δεν θα μας ενδιαφέρει καθόλου το "τρέξιμο" στις δικαστικές αίθουσες. Άμεσα ζητάμε βοήθεια να βρεθεί ένα σπίτι για αυτά τα αδερφάκια, που ξαναλέω είναι αχώριστα, καλό θα ήταν να πάνε κάπου μαζί... φιλοξενία, υιοθεσία (καλύτερα). Στο μέλλον, ζητάμε σίγουρα έναν φιλόζωο δικηγόρο και κάποιο σωματείο για την δίκη που θα γίνει.

Τηλεφωνα επικοινωνιας: 6971817144 και 6980785711