Web Toolbar by Wibiya Σκύλος έμεινε παράλυτος εξαιτίας της ανευθυνότητας των γιατρών!!! ~ Dog Lover Blogspot

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Σκύλος έμεινε παράλυτος εξαιτίας της ανευθυνότητας των γιατρών!!!

Αυτή την είδηση μας την έστειλε φιλόζωη αναγνώστριά στο doglovernews.blogspot.com

«Βρήκα το συγκεκριμένο blogspot για σκύλους στο Internet και θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στο Αττικό Νοσοκομείο στην Παιανία. Ο σκύλος μας (Harry) ένα Tibetan Spaniel είχε πρόβλημα με το πίσω πόδι του και την επιγονατίδα. Είχε κάνει στο άλλο εγχείριση για τον ίδιο λόγο σε έναν πολύ καλό γιατρό στη Νέα Σμύρνη με εκπληκτικά αποτελέσματα. Δυστυχώς τον πήγαμε στο Αττικό και το σκυλί αντί να περπατήσει έμεινε παράλυτο. Οι γιατροί εκεί δεν πολυενδιαφέρθηκαν μετά την εγχείρηση και σαν να μην συνέβαινε τίποτα (επειδή το σκυλί δεν ανένηψε) μας είπαν ότι η επέμβαση απέτυχε καθώς δεν εγχείρησαν την επιγονατίδα αλλά μόνο τον χιαστό. Ο Harry παράλυτος πια δεν μπορεί να περπατήσει, πολλώ δε μάλλον να τρέξει όπως αρμόζει σε ένα σκυλί, είναι μονίμως ξαπλωμένος και παίρνει αναλγητικά και ακόμα και αυτήν την ανάγκη του δεν μπορεί να κάνει. Η σκέψη για ευθανασία περνάει από το μυαλό μας καθώς αυτό το ζωάκι δεν έχει πλέον καλή ποιότητα ζωής. 

Θέλω να καταγγείλω το Αττικό Νοσοκομείο για αμέλεια, ερασιτεχνισμό αλλά και αδιαφορία αφού μετά την επέμβαση που κόστισε κοντά 800 ευρώ χωρίς τα φάρμακα, οι εκεί γιατροί-μέτοχοι δεν ασχολήθηκαν καθόλου για την καλή υγεία του ζωντανού.

Θα συμβούλευα τους φιλόζωους να μην καταφύγουν στο Αττικό Νοσοκομείο που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, κάτι το ιδιαίτερα ελκυστικό όταν βρίσκεσαι σε ανάγκη, αλλά να επισκεφθούν οποιονδήποτε άλλο κτηνίατρο.

Παρακαλώ διαδόστε το όπου μπορείτε. Στο Αττικό Νοσοκομείο σακατεύουν και δεν γιατρεύουν τα ζώα.

Σας ευχαριστώ πολύ.»