Web Toolbar by Wibiya ΚΤΕΛ Ηλείας: Τοποθέτησαν σκυλάκι στις αποσκευές παρότι το απαγορεύει ο νόμος! ~ Dog Lover Blogspot

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΚΤΕΛ Ηλείας: Τοποθέτησαν σκυλάκι στις αποσκευές παρότι το απαγορεύει ο νόμος!

Στις 8 Ιουλίου 2012 η κόρη της κυρίας Βασιλικής Ν. ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ Ηλείας προς Αθήνα. Το σκυλάκι της τοποθετήθηκε παράνομα στο χώρο των αποσκευών.


''Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, απάντησαν απ το ΚΤΕΛ και τους ρώτησα γιατί το έβαλαν στη μπαγκαζιέρα. Ζήτησα να πάρει τηλέφωνο τον οδηγό και να το βγάλουν γιατί αν πάθει κάτι θα χρησιμοποιήσω το νόμο εναντίον τους'', εξηγεί η κ Βασιλική.

Κάλεσε και το ''100'' στη Ρόδο καθώς από εκεί κατάγεται η κόρη της και στη Ρόδο ταξίδεψε στη συνέχεια, με αεροπλάνο και ένας νεαρός ανίδεος αστυνομικός απάντησε ότι έτσι ορίζει ο νόμος να ταξιδεύει το ζώο και ότι δεν..ξέρει καλά η κυρία Βασιλική!
Συνεχίζουν οι οδηγοί να παρανομούν και οι αστυνομικοί να αγνοούν τους νόμους.

Τελικώς το σκυλάκι ταξίδεψε στις αποσκευές, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ και εμμέσως έριξαν τις ευθύνες στην κόρη της κυρίας λέγοντας ότι δεν το...ζήτησε να ταξιδέψει στην καμπίνα.

Στο αεροπλάνο αντίθετα, ταξίδεψε μέσα στην καμπίνα, καθότι μικρόσωμο, με το κλουβάκι στα πόδια της κοπέλας. Γιατί εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται...


Απ τη μεριά μας παραπονεθήκαμε στα ΚΤΕΛ Ηλείας ενημερώνοντας τους για το περιστατικό. Σας παρακαλούμε για ακόμα μία φορά, ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.

adespoto.gr